Interaktív bemutató, tesztelés és játék az Alphasonic standján

Alphasonic Kft - B2 stand

Interaktív bemutató, tesztelés és játék az Alphasonic standján
Szeretnénk kitűnni a monoton demófalak és katalógusok közül, ezért interaktív bemutatókkal, teszt eszközökkel, és játékkal is készülünk standunkon Önnek.
Olyan speciális funkciókat próbálhat ki élesben mint az arc és rendszám visszakeresés, vagy az idő tömörítés!


A standunknál megtekintheti a Vivotek legújabb és leginnovatívabb megoldásait, mint például az SC8131 emberszámláló kamerát, vagy a vadonatúj panoráma kamera családot.
A Vivotek megoldásain túl betekintést nyerhet az orosz fejlesztésű Axxon Next VMS szoftver működésébe is.
Ha szeretne a konform megoldásokon túlmutató, jól átgondolt, mégis úttörő rendszereket megismerni látogasson meg minket a standunkon!

A Vivotek saját gyártású IP kameráival évről évre egyre szélesebb körben hódítja meg a magyar piacot, folyamatos fejlesztéseivel, megbízhatóságával és termék támogatásával.A gyártó folyamatos fejlesztései, innovációi és jól átgondolt értékesítési modellje a világ egyik vezető biztonságtechnikai cégévé tette. Az utóbbi években folyamatos fejlesztéseket hajtottak végre az IP kamerák piacán, diktálva a trendet a világ felé. Mindezek mellett olyan különféle eszközökkel rukkolnak elő, melyek segítik a telepítők és rendszerintegrátorok munkáját, hogy jól működő, megbízható, komplett kamerarendszert tudjanak szolgáltatni partnereik felé.

Az Alphasonic Kft immáron 7 éve a Vivotek márka kizárólagos disztribútora Magyarországon. Cégünk mindig is ismert volt rendkívül széles termékpalettájáról és arról, hogy munkatársaink szakértelme révén mindig képesek vagyunk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást Partnereink számára.Cégünknél a kamerák előzetes tesztelésére, illetve demo rendszer kipróbálására is lehetőséget biztosítunk, így Ön előre kipróbálhatja és megnézheti, hogy milyen lesz majd élesben a megfigyelő rendszere!
A Vivotek személyében pedig a legideálisabb partnert találtuk meg, hogy együtt jól átgondolt, mégis úttörő megoldásokat tudjunk kínálni. Kiterjedt viszonteladói hálózatunk által a Vivotek termékek az ország bármely pontján elérhetőek. Kínálatunkban box, bullet, dome, fisheye, panoráma, speed dome és speciális kamerák, illetve hálózati rögzítők, kiegészítők és szoftverek alkotják a Vivotek palettát. Büszkék vagyunk az elmúlt években Vivotek eszközökkel megvalósított projektjeinkre, melyekben kollégáink tudását partnereink javára tudtuk fordítani.

Jöjjön el Ön is a SecuriForumra, és ismerje meg standunkon az Önre szabott megoldásainkat!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
A DSC Hungária segít helyreállítani a felhasználói hozzáférést ConnectAlarm alkalmazással
Olvasta már?
A DSC Hungária segít helyreállítani a felhasználói hozzáférést ConnectAlarm alkalmazással