2X tűzjelző rendszerek


2X tűzjelző rendszerek
Az Aritech legsikeresebb és leginnovatívabb termékének az elmúlt években a 2X tűzjelző központ család bizonyult. A biztonságtechnika területén a tűzjelző rendszerek szigorú szabályozása miatt a termékek átfogó fejlesztése nem kifejezetten gyakori. Egy tűzjelző központ fejlesztése bizony komoly előzetes piaci felmérést igényel. A UTC Fire & Security évekig gyűjtötte az összes európai országból ügyfelei visszajelzését és a helyi szabályozásokat annak érdekében, hogy megalkothassa a legoptimálisabb tűzjelző központot.

A legfontosabb fejlesztési szempontok az alábbiak voltak:
 • versenyképes ár
 • megbízhatóság
 • felhasználóbarát kezelhetőség
 • modern csatlakozófelületek (alaplapi USB és TCP/IP)
 • távoli elérhetőség
 • grafikus szoftverhez illeszthetőség
 • szinte korlátlan bővíthetőség

  A 2X központ családban alapvetően három típus különíthető el
 • 1 hurkos – nem bővíthető
 • 2 hurkos – 2X-LB két hurkos bővítő kártyával 4 hurokig bővíthető
 • hurok nélküli ismétlő

  Valamennyi központ elérhető kisméretű és nagyméretű házban is. Természetesen amennyiben a 4 hurok nem volna elegendő a központok hálózatba kötésével gyakorlatilag korlátlan hurokszámú rendszer építhető.
  A 2X központok az Aritech2000 protokollú hurokeszközökkel kompatibilisek, de kiegészítő licenc vásárlása esetén az Apollo XP95 protokollú eszközökkel is használhatók.

  A 2X központokhoz tartozó ingyenes - magyar nyelvű - programozó szoftver egyben a karbantartáshoz is használható, lekérdezhető minden fontos adat, az eszközök analóg értékétől a maximum 9999 eseményt tartalmazó naplóig.
  A tervezéshez rendelkezésre áll az ugyancsak magyar nyelvű System Builder nevű hurok kalkulátor program. A hurok hossza, az alkalmazott hurokkábel keresztmetszete és a hurokeszközök pontos típusa és száma alapján elvégzi a tervezéshez szükséges hurok kalkulációt.

  Az alaplapi TCP/IP csatlakozónak köszönhetően a 2X tűzjelző központok, minden egyéb kiegészítő eszköz nélkül illeszthetőek az Advisor Management grafikus megjelenítő szoftverhez.

  Minden kapcsolódó leírás, dokumentáció és szoftver letölthető a honlapunkról a www.partnertech.hu-ról

  Kérjük kedves jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket tiszteljenek meg bennünket látogatásukkal a SecuriForum H1-es standján!

  Üdvözlettel,
  A PartnerTech Kft. csapata
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Ajax telepítői oktatás
  Olvasta már?
  Ajax telepítői oktatás