A világon egyedül álló biztonsági rendszer az ÓE BGK biztonságtechnikai mérnöki képzésében


A világon egyedül álló biztonsági rendszer az ÓE BGK biztonságtechnikai mérnöki képzésében
Az ÓE BGK a biztonságtechnikai mérnöki képzésben is törekszik arra, hogy hallgatói a modern biztonságtechnika eszközeit, rendszereit, azok működését megismerjék, kezelésüket megtanulják.

A Kar széles ipari kapcsolatai bővültek, amelynek egyik szemléletes eredménye, hogy Berende Péter úr (a kép baloldalán), az Accessium Ltd. tulajdonosa a biztonságtechnikai mérnöki képzést folytató Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karnak adományozott kettő készlet IoT eAcces biztonságtechnikai rendszert 2017. szeptember 13.-án, amelyet a Kar dékánja, Rajnai Zoltán (a kép jobboldalán) vett át.

Az eszközök érdekessége, hogy a beléptető rendszer kártyaolvasó egységei vezeték nélküli kapcsolattal csatlakoznak a központi egységhez, ami a cég innovatív fejlesztésének eredménye.

Az átadott rendszerekkel a hallgatók megtanulhatják a felhőalapú adattárolást, az M2M alapú mobil adatátvitelt, a BIG DATA adatfeldolgozást és az IoT működését egy korszerű, egyedül álló biztonságtechnikai rendszeren belül.

További információk a rendszerről: www.accessium.co.uk; www.accessium.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!