Key Automation: minden, ami kaputechnika, forradalmian új ruhába öntve, ahol a gép és természet határai összemosódnak


Az olasz „dolce vita” érzés már Magyarországon is elérhető az olasz KEY AUTOMATION által gyártott termékekkel, a Novosec Security Kt. kizárólagos forgalmazásában.

A Key Automation S.R.L. fiatal, dinamikusan fejlődő olasz cég, amely automatizált rendszereket gyárt kapuk-, garázskapuk-, sorompók mozgatásához. A nagy múltú kaputechnikai cégekből kiváló mérnökök célja kezdetben az volt, hogy valami újat és jobbat hozzanak létre a kaputechnikában. Az elmúlt években nagyszerűen ötvözték az erős és megbízható mechanikát, - a modern anyagkutatásnak köszönhetően - új könnyű ötvözetekkel. Mindezt fénytechnikával ellátva ajánlják. A Key Automation jelen van az otthonra gyártott, és az ipari kivitelű kaputechnikai automatizálási rendszerekben is.

Az elmúlt években számos innováció született:

14A VEZÉRLŐ
Minden szárnyas-, toló- és földbe süllyesztett kapuhoz ugyanazt a típusú 14A moduláris felépítésű motorvezérlő kerül beépítésre. Az LCD kijelzővel rendelkező vezérlő felhasználóbarát és rendkívűl könnyen programozható, mivel a magyar nyelvet is tartalmazza. Levédhető beállításokkal az idegenkezűség teljesen kizárható.


NIGHT LIGHT SYSTEM:
Éjszakai fényrendszer, amely teljesen új a kapu automatizálási iparban. Az innovatív NLS rendszer kezdetben a LED-ek beépítésén alapult a motorokba és a villogókba, egy éjszakai fényérzékelővel kiegészítve. 3 évvel ezelőtt a Key Garden termékcsaláddá bővült, jelenleg hét különböző típusú kerti világításból áll. Kínálatukban szerepelnek különböző LED világító oszlopok, valamint garázskapu- és lépcső LED világítás. Ha a felhasználó úgy szeretné, akkor a kerti fények alkonyatkor automatikusan bekapcsolnak, hajnalban virradatkor kikapcsolnak. De mindezt távirányítóval is vezérelheti, a világítás erejét csökkentheti, növelheti, ki- és bekapcsolhatja, tetszés szerint.
FAST LINE MOTOROK:
Az új „Fast Line” olyan vevők részére, akik szeretik a sebességet és ahol az elengedhetetlen követelmény.


A tolókapu motor (SUN) és a szárnyaskapu motor (RAY) FAST verziója a nagyobb sebességével nyújt kényelmet a végső felhasználóknak. A professzionális gyors motorral ellátott sorompó (ALT FAST) másodpercenként képes 90 fokra nyitni, így eleget téve különleges igénybevételeknek, például autóparkolók-, mélygarázsok gyors forgalmának. Ha az innováció és a formatervezés diadalát rövid szóval akarjuk kifejezni, akkor elég azt mondanunk:

„KEY”

Lendvai Tibor
Key termékmenedzser
Novosec Security Kft.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés
Olvasta már?
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés