Magyar fejlesztésű beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer

Power Biztonságtechnika Kft - D1 stand

Magyar fejlesztésű beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszer
A Predor beléptetőrendszer segítségével egyetlen szoftveres felületen kísérheti figyelemmel a kamerák valós idejű képét, a tűzriasztásokat, ellenőrizheti a munkaidő-nyilvántartást és őrjáratokat ütemezhet.

A Predor termékcsalád új színt hozott a beléptetőrendszerek világába. A magas biztonsági szint és a széleskörű funkcionalitás mellett is átlátható, könnyen kezelhető felületet biztosít. Ha egyedi fejlesztési igénye van, az ötlettől a gyártás utolsó lépéséig megvalósítjuk elképzeléseit rövid határidővel.

Cégét akkor is szemmel szeretné tartani, ha épp úton van, vagy nincs számítógép közelben?
Mobilapplikációnk segítségével bármikor, bárhonnan figyelemmel kísérheti munkavállalói tevékenységeit, cégének biztonságos működését.


Ha Önnek a biztonság mellett az elegancia is fontos, akkor válassza vandálbiztos, titkosított olvasóinkat. Az olvasókba épített autóipari szenzor a legkisebb mozdítást is érzékeli, így gyakorlatilag lehetetlen az olvasót szabotázsjelzés nélkül eltávolítani.


Sok idejét veszi el, hogy a munkaidő-adatokat ellenőrizze? Úgy érzi, munkavállalói nem tartják be a szabályokat? Növelné cége hatékonyságát?

Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő-egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről. Grafi kus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos információk.



Telepítő partnereink számára ingyenes gyakorlati oktatásokat biztosítunk. Műszaki szaktanácsadó kollégáink bármilyen kérdés esetén állnak rendelkezésére.

NÉHÁNY PÉLDA INNOVATÍV FUNKCIÓINK KÖRÉBŐL:
Riasztáskor az érintett átjárót fi gyelő kamerák képe automatikusan megjelenik, valamint a riasztás pontos helyét térképen jelezzük, így a biztonsági személyzet hatékonyabban reagálhat.
Névre szóló vendégkártyákat adhat ki automatizáltan egy szempillantás alatt.
Tűzriadó esetén automatikusan evakuálási listát generál a rendszer.
Mobilalkalmazásunk segítségével is követhető a bent tartózkodó személyek pozíciója.
Azonnal fi gyelmezteti a rendszer, ha elveszett vagy eltulajdonított kártyával kísérelnek meg bejutni.
Véletlenszerű táskaellenőrzéssel előzheti meg az esetleges visszaéléseket.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában