Kónya Tibor az ASSA ABLOY Magyarország Kft új ügyvezetője


Kónya Tibor az ASSA ABLOY Magyarország Kft új ügyvezetője
2018. január 2-tól Kónya Tibor ügyvezető igazgatóként vezeti az ASSA ABLOY Magyarország Kft-t. Tibor az előző ügyvezető, Ónody Csaba leköszönését követően kerül az országigazgatói pozícióba és egyúttal az ASSA ABLOY CSH (cseh-szlovák-magyar) régió menedzsment csapatának is tagjává válik.

Ügyvezető igazgatói minőségében Tibor a magyar kereskedelmi egység mind stratégiai, mind napi üzleti tevékenységének megvalósításáért és fejlesztéséért felel. Elsősorban a forgalomnövekedésre, az értékesítési csatornák fejlesztésére, új termékek bevezetésére, a jövedelmezőség javítására fog összpontosítani.

Tibor 1997-ben kezdte pályafutását az FF Security értékesítési képviselőjeként, majd 2001-ben projekt üzletág értékesítési vezető volt a Kaba Elzett Zrt-ben.

Az ASSA ABLOY-hoz való csatlakozás előtt a dormakaba Magyarország Zrt-ben a Project & Solutions divízió vezetői szerepét töltötte be. Tibor a BGE Pénzügyi és Számviteli Karán végzett.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
RIEL Garázsvásár - 2022. augusztus 24.
Olvasta már?
RIEL Garázsvásár - 2022. augusztus 24.