Pintér András a Seawing Kft új ügyvezető igazgatója


Pintér András a Seawing Kft új ügyvezető igazgatója
2018. január 2-i hatállyal Pintér Andrást nevezték ki a Seawing Kft új ügyvezető igazgatójának, amely pozícióban Pálffy Zoltán helyére lép, aki 2017 végén visszavonult. András tagjává válik az ASSA ABLOY CSH (cseh-szlovák-magyar) régió menedzsment csapatának.

András felelőssége a Seawing Kft. stratégiájának kidolgozása és végrehajtása, az időszakos pénzügyi eredmények biztosítása, valamint a cég kereskedelmi és operatív irányítása. A székesfehérvári Seawing Kft. piacvezető az integrált beléptetési megoldások területén Magyarországon és 2016 óta az ASSA ABLOY csoport tagja.

Pintér András 2011-17 között a G4S-nél dolgozott különböző vezetői pozíciókban, utoljára a holding üzletfejlesztési és kereskedelmi igazgatójaként és az Access Control Technology Center of Excellence európai vezetőjeként. Ezt megelőzően a GE Security kereskedelmi igazgatójaként tevékenykedett.
András a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán végzett, ahol villamosmérnöki diplomát szerzett.

Az ASSA ABLOY menedzsmentje ezúton is szeretné megragadni a lehetőséget, hogy őszinte köszönetet mondjon Pálffy Zoltánnak a kiváló munkájáért és a támogatásáért, amelyet a Seawing Kft integrációhoz nyújtott.

További infó: www.seawing.eu
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec IQ PTZ kamerák – a lehetséges maximum
Olvasta már?
Videosec IQ PTZ kamerák – a lehetséges maximum