HIKVISION PanoVu mini

PTZ és tisztább panorámakép

HIKVISION PanoVu mini
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision – a világ legnagyobb gyártója az innovatív videofelügyeleti rendszerek és megoldások terén – piacra dobta a mini PanoVu kamerák új sorozatát, amely képes egybefüggő (nem illesztett) és élesebb panorámaképet készíteni, és egy PTZ lencsével biztosítja a nagyobb részletességet. A sorozat (DS-2PT3326IZ-DE3) különösen is érdekes lesz azoknak a telepítőknek, akiknek fontos a könnyű és költséghatékony telepítés.

Panoráma + PTZ = tisztaság és részletesség
Három, 128,5º-os látószögű optika ad összesen 360º-os látószöget az egyedi képekből. Mivel ezek a képek külön készülnek, kevesebb rajtuk a torzítás és nagyobb felbontást adnak.

A PTZ lencse azt is lehetővé teszi, hogy ráközelítsünk a fontos részletre, ahol szükséges. A kamerafej vízszintesen 350º-ban, függőlegesen 0-90º-ig forgatható.

A kamera képes a felhasználóknak egyidejűleg négycsatornás 1080p élő nézetet adni, ami egy integrált széles látószög a területről, miközben képes mindkét irányba zoomolni a releváns emberekre és járművekre.


Tulajdonságok:

 • Nagy felbontás 3x 2mm optikával, független képalkotással
 • alacsony képtorzítás
 • Ultra-széles látószög 360°-ig
 • 10 m-es IR távolság

  A kültéri kamera egyéb jellemzői:

 • IP66 szabvány
 • 3x 2MP érzékelő 4mm optikával
 • vízszintes, 270°-os látószög
 • 2MP PTZ, pan/tilt: 0°-180°/15°-55°

  Egyszerű telepítés = sokrétű alkalmazhatóság

  A kamerákat úgy tervezték, hogy könnyű legyen telepíteni őket. Egyetlen tápkábel és egyetlen IP cím (négy stream-mel) kevesebb kábelezést és rövidebb telepítési időt eredményez. Ehhez vegyük még hozzá, hogy egy kamera elvégzi négy másik munkáját, valamint teljeskörű és költséghatékony megoldást kapunk számos alkalmazási lehetőséggel.

  A hagyományos megoldások több különböző kamerát használnak több IP-címmel. Gyakran halszemoptikás kamerákat találunk, amik torzított képet szolgáltatnak. Ezenkívül kevesebb részletet jelenítenek meg és alkalmatlanok a PTZ-funkciókra.

  Ezek a kamerák kiválóak a beltéri több-pontú megfigyelésre, pl. üzlethelyiségek (környezet + kassza); oktatás (osztálytermek + tanári katedra); valamint egészségügy (kórtermek + ablakok).

 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Hikvision ColorVu – már 4K és varifokális opciókkal
  Olvasta már?
  Hikvision ColorVu – már 4K és varifokális opciókkal