HIKVISION PanoVu mini

PTZ és tisztább panorámakép

HIKVISION PanoVu mini
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision – a világ legnagyobb gyártója az innovatív videofelügyeleti rendszerek és megoldások terén – piacra dobta a mini PanoVu kamerák új sorozatát, amely képes egybefüggő (nem illesztett) és élesebb panorámaképet készíteni, és egy PTZ lencsével biztosítja a nagyobb részletességet. A sorozat (DS-2PT3326IZ-DE3) különösen is érdekes lesz azoknak a telepítőknek, akiknek fontos a könnyű és költséghatékony telepítés.

Panoráma + PTZ = tisztaság és részletesség
Három, 128,5º-os látószögű optika ad összesen 360º-os látószöget az egyedi képekből. Mivel ezek a képek külön készülnek, kevesebb rajtuk a torzítás és nagyobb felbontást adnak.

A PTZ lencse azt is lehetővé teszi, hogy ráközelítsünk a fontos részletre, ahol szükséges. A kamerafej vízszintesen 350º-ban, függőlegesen 0-90º-ig forgatható.

A kamera képes a felhasználóknak egyidejűleg négycsatornás 1080p élő nézetet adni, ami egy integrált széles látószög a területről, miközben képes mindkét irányba zoomolni a releváns emberekre és járművekre.


























Tulajdonságok:

  • Nagy felbontás 3x 2mm optikával, független képalkotással
  • alacsony képtorzítás
  • Ultra-széles látószög 360°-ig
  • 10 m-es IR távolság

    A kültéri kamera egyéb jellemzői:

  • IP66 szabvány
  • 3x 2MP érzékelő 4mm optikával
  • vízszintes, 270°-os látószög
  • 2MP PTZ, pan/tilt: 0°-180°/15°-55°

    Egyszerű telepítés = sokrétű alkalmazhatóság

    A kamerákat úgy tervezték, hogy könnyű legyen telepíteni őket. Egyetlen tápkábel és egyetlen IP cím (négy stream-mel) kevesebb kábelezést és rövidebb telepítési időt eredményez. Ehhez vegyük még hozzá, hogy egy kamera elvégzi négy másik munkáját, valamint teljeskörű és költséghatékony megoldást kapunk számos alkalmazási lehetőséggel.

    A hagyományos megoldások több különböző kamerát használnak több IP-címmel. Gyakran halszemoptikás kamerákat találunk, amik torzított képet szolgáltatnak. Ezenkívül kevesebb részletet jelenítenek meg és alkalmatlanok a PTZ-funkciókra.

    Ezek a kamerák kiválóak a beltéri több-pontú megfigyelésre, pl. üzlethelyiségek (környezet + kassza); oktatás (osztálytermek + tanári katedra); valamint egészségügy (kórtermek + ablakok).

  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
    Olvasta már?
    Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig