Élő webkamerás közvetítés GeoVision Cloud kamerával


Élő webkamerás közvetítés GeoVision Cloud kamerávalIngyenesen elérhető a GeoVision Cloud szolgáltatás egyik funkciója az élő közvetítés, ami a YouTube-on keresztül valósítható meg.MIKOR LEHET SZÜKSÉGÜNK ÉLŐ WEBKAMERÁS KÖZVETÍTÉSRE?

Napjainkban egyre több ember használja az élő közvetítés funkciót, mind Facebook, mind YouTube esetében. Rendkívül széles témakörben jöhet jól egy élő közvetítés. Akár önkormányzatok is használhatják például egy település főterének webkamerás megfigyelésére, aminek élőképét akár saját honlapukra is beágyazhatják.

Találkozhatunk az interneten több videóval is, ahol a fiatalabb generáció ezt a lehetőséget használja blogok vezetésénél, vélemények kinyilvánításánál vagy akár szélsőséges időjárás élő közvetítésére. Azonban a Cloud kamerák alkalmazásával ennél többre is használható.

Jeles alkalom, például egy sportrendezvény élő közvetítése YouTube-on keresztül, vagy kisebb-nagyobb koncertek streamelése. Segítségül hívhatjuk tanulás, illetve tanításkor is távoktatás céljából. Persze nem maradhatnak ki például a vízi események sem. Vitorlázás vagy akár egy vitorlásverseny élő közvetítése sem akadály.

Az alábbi képre kattintva egy GeoVision UBLC kamerának köszönhetően megnézhetjük, hogy ebben a pillanatban mi is történik a Fő téren, Pápán.


Webkamerás közvetítés előnyei:

 • Nincs szükség szervergépre, bonyolult rendszerre, kiegészítőkre, szerelésre és kábelezésre
 • Ingyenesen használható a YouTube-on keresztül
 • Az élő video streamet megoszthatjuk barátokkal, kollégákkal
 • Kép és hang streamelése egy időben
 • Akár privát élő közvetítést is létrehozhatunk
 • Beágyazható élőkép a honlapokra
 • Felhasználóbarát felület, könnyen megvalósítható

  GV UBLC1301 - Cloud sorozatú kültéri Day&Night kamera beépített IR Led megvilágítással, WDR, microSD kártyával szállítva, IP67+IK10 védettség, 1280x1024 felbontás / 30fps

  Kérdésekkel kapcsolatban írjanak az info@gvhungaria.hu email címre vagy hívják a +36 1 205 3527 számot.
 • Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  TechSon szériák
  Olvasta már?
  TechSon szériák