MI-vel spékelt mozgásérzékelővel érkezik az Avigilon VMS-ének legújabb verziója


MI-vel spékelt mozgásérzékelővel érkezik az Avigilon VMS-ének legújabb verziója
Az Avigilon közelmúltban bejelentett Avigilon Control Center (ACC) videomenedzsment megoldásának (VMS) 6.8-as verziója MI (mesterséges intelligencia) alapú, fejlett mozgásérzékelő megoldást kapott.

A Szokatlan Mozgásokat Érzékelő (UMD) technológia – az Avigilon elmondása szerint - képes minden előzetes beállítás nélkül képes megtanulni, hogy a rendszer által védett területen mi tekintendő szokásos aktivitásnak, így hatékonyan képes azonosítani és megjelölni az ettől eltérő aktivitást mutató objektumokat.

Mind ezeknek köszönhetően nem csak az operátorok munkája válik egyszerűbbé, de egy esetleges eseményhez tartozó képanyagok összeválogatása is jelentősen csökkenhet. Az Avigilon UMD technológiája kompatibilis lesz a gyártó H4 kameracsaládjával, illetve az év végéig további kameracsaládokat vonnak be a támogatott körbe. A meglévő felhasználók egyszerű „upgrade” segítségével elérhetik majd az UMD szolgáltatásait.


Forrás: Avigilon
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera