Hikvision ColorVu kamerák – élénk színű képek teljes sötétségben is


Hikvision ColorVu kamerák – élénk színű képek teljes sötétségben is
A Hikvision, mint videofelügyeletirendszer-gyártó, régóta fejleszt újabb és újabb technológiákkal fölszerelt innovatív termékeket, amelyek az elmúlt évtizedek során egyre kifinomultabbá váltak.

A Hikvision ColorVu kamerái alacsony megvilágítás mellett is részletgazdag képeket készítenek. Ezt két technológiai újításnak köszönhetik: a továbbfejlesztett optikáknak és a nagy érzékenységű szenzoroknak. A hagyományos optikákkal szemben a ColorVu optikái extra nagy rekesznyílással rendelkeznek, ami több fényt enged át az optikán, így növelve az alkotott kép világosságát.

A Hikvision ColorVu kamera optikái speciális tükröződésmentes réteggel (BBAR) vannak bevonva és extra alacsony szórású lencsetaggal (ED) vannak fölszerelve, ami csökkenti a becsillanás veszélyét és tűéles, színekben gazdag képeket biztosít. Ezen technológiák révén biztosra vehetjük, hogy becsillanás miatt nem fognak fontos részletek hiányozni a videoanyagról.


A ColorVu kamerákat – nagy érzékenységük miatt – kiválóan lehet használni felügyeleti célokra, mert ultra-alacsony megvilágítás mellett is nagy felbontású színes képeket adnak. Érzékelőik rendkívüli fotovoltaikus átalakítóképességgel rendelkeznek: továbbfejlesztett szenzortechnológiájuk – kiemelkedő fénygyűjtő képessége révén – sokkal hatékonyabban hasznosítja a bejövő fényt. A tesztelések során bebizonyosodott, hogy a ColorVu kamerák hosszabb távon is képesek színekben gazdag és tűéles képeket adni – a legrosszabb fényviszonyok között is, amit tovább segít a beépített képfeldolgozó processzor önadaptív 3D DNR algoritmusa.

A ColorVu kamerák rendelkeznek továbbá kiegészítő fénnyel, ezért 0 lux-os környezetben is képesek színekben gazdag képeket adni. Ez a környezetbarát, finom, meleg fény csökkenti a megvilágított tárgy „elszíneződését” is.

A Hikvision ColorVu kamerái tehát világos, színes képeket tudnak készíteni a nap 24 órájában – alacsony megvilágítás mellett is. Más kamerákkal szemben eleven, színekben gazdag képeket biztosítanak kivilágítatlan köztereken, ipari parkokban, útkereszteződéseknél és mindenhol, ahol fontos, hogy a felvételek jó színminőségben készüljenek.

Példaként említhető, hogy egy közlekedési baleset kivizsgálása során milyen fontos a gyanúsított autójának azonosítása rendszám alapján. De ha a járművön nincs rendszámtábla vagy szándékosan olvashatatlanná tették, csak a külső jegyei (márka, típus és különösen a színe) alapján lehet majd beazonosítani. Ha tehát rosszak a kültéri fényviszonyok, vagy teljesen sötét van, a Hikvision ColorVu kamerái akkor is képesek használható színes képanyagot készíteni.

A Hikvision ColorVu technológiát a Turbo HD 5.0 és az Easy IP 4.0 sorozatban alkalmazzák.

RIEL Support
A fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban felmerülő bármilyen műszaki kérdésed merül fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon és a support@riel.hu e-mail címen.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál