AcuSense - az új lehetőség


AcuSense - az új lehetőség
Szeretné Ügyfele rendszerét a legújabb technológiával ellátni anélkül, hogy a teljes eszközparkot lecserélné? A Hikvision segítséget nyújthat ebben, téves riasztás szűrés átlagosan 90%-os pontossággal.

A téves riasztások kiszűrése egy új, intelligens funkció a videótechnikában. A gépjámű és személymozgások elemzése, valamint az egyéb, esetleges téves információ figyelmen kívül hagyása, úgy mint eső, falevelek, állatok, fontos jellemző, mellyel idő és költség spórolható.

A kis és közepes rendszereknél (SMB) ez a két tényező igen fontos, a kérdés az, hogy illesszünk be egy ilyen lehetőséget a legkedvezőbb módon?

A technikai megoldás...
A Hikvision EasyIP 4.0 sorozat már rendelkezik téves riasztás szűrő opcióval, az AcuSense NVR és kameracsaládon keresztül. Jelenleg a Hikvision AcuSense NVR-ek négy csatornán tudják ezt biztosítani.

A Hikvision AcuSense jellemzővel a téves riasztások átlagosan 90%-os pontossággal kiszűrhetők. Ezen felül az AcuSense gyors visszakeresési (quick target search) funkciója segít a személyzetnek a sablon alapján történő azonosításban. A ColorVu típusú kamerák pedig színes képet biztosítanak a nap 24 órájában, így könnyebb és részletesebb adatcsomagot kaphatunk.

….mely hatásos
Az SMB kategóriában a Hikvision kamerák és rögzítők is hatékonyan és gyorsan beilleszthetők a meglévő rendszerek mellé. Lentebb négy ajánlható megoldás található:

1. javaslat: Hagyományos IP kamera és AcuSense NVR

Meglévő IP rendszernél a felhasználónak nem kell a kamerákat lecserélni, elég egy AcuSense NVR telepítése. Így egyben szűrés és a gyors visszakeresés is megoldódik négy csatornán keresztül.

Lehetőség van további extra csatornákra is, de ezek csak a hagyományos riasztás érzékelés funkciót fogják támogatni. Ez a módszer azon végfelhasználóknak lehet jó, akik a szűrést nem több, mint négy csatornán szeretnék megvalósítani.

2. javaslat: AcuSense IP kamera és hagyományos NVR

A meglévő NVR meghagyása mellett új, AcuSense IP kamerák is telepíthetők.

Talán ez a legkényelmesebb megoldás azok számára, akik a téves riasztásokat valós időben ki is akarják szűrni. A hagyományos NVR nem fogja rögzíteni, sem megmutatni a téves riasztásokat, mivel a kamera elvégezte a feladatát. Ezzel együtt a felhasználó nem tud gyors kereséséi funkciót használni, hiszen a rögzítő nem képes erre.

3. javaslat: ColorVu IP kamera és AcuSense NVR

A ColorVu IP kamerák színes videó anyagot biztosítanak, még alacsony fényviszonyok mellett is. Egy AcuSense NVR-el együtt a nap teljes egészében a szűrés biztosítva van, illetve rendelkezésre áll a gyors visszekeresés opció is.

Az egyetlen olyan tényező, melyre a beállításnál figyelemmel kell lenni, hogy maximum négy csatornát lehet illeszteni. Természetesen több csatorna is hozzáadható, de ezek csak a normál riasztás információt szolgáltatják és gyors keresés nem támogatott.

A szolgáltatás tehát négy csatornán vehető igénybe, és javasolható alacsony fényviszonyokkal rendelkező helyszínre.

4. javaslat: AcuSense IP kamera, Acusense NVR és 4 db hagyományos IP kamera

Négy csatorna felett kombinálni lehet a rendszert, ahol az AcuSense NVR és kamera mellé a hagyományos IP kamerákat lehet telepíteni.

Alap esetben, négy csatornánál mind a kamera, mind a rögzítő végez szűrést, tehát átfedésben vannak. Nagyobb csatornaszámnál a hagyományos kamerák is ráköthetők az AcuSense NVR-re, és ott elvégezhető a szűrés, valamint a gyors visszakeresési funkció is rendelkezésre áll.

Még több lehetőség
Az analóg rendszereknél nem probléma szintén egy speciális szűrő alkalmazása a Turbo HD 5.0 család használatával. Az AcuSense DVR könnyen telepíthető egy régebbi analóg rögzítő helyére. Hasonlóan az IP-hez, a gyors visszakeresés funkció használható, de a négy csatorna a maximum. További videó csatorna igény esetén újabb AcuSense DVR tehető, vagy AcuSense hálózati kamerák szerelhetők fel.

A kis és közepes rendszerek esetében az AcuSense olyan lehetőség, mely költséghatékony megoldást kínál a telepítőnek és új opciókat a végfelhasználók részére.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sötétségben is éber: Provision-ISR hőkamerák
Olvasta már?
Sötétségben is éber: Provision-ISR hőkamerák