Arcfelismerő funkció a Dahua új „kaputelefonjában”


Arcfelismerő funkció a Dahua új „kaputelefonjában”
A Dahua piacra dobta új, 20 000 arc azonosító adatainak tárolására képes, kétirányú audio kommunikációra lehetőséget biztosító, kültéri telepítésre is alkalmas, IP55 és IK07 védettségi kategória követelményeit teljesítő, -20°C és 60°C közötti tartományban problémamentes működést ígérő, arcfelismerés funkcióval felvértezett, de a hagyományosabb beléptető funkciókkal is rendelkező video-kaputelefonját/kommunikátorát.

Ami az arcfelismerést illeti, amint egy adott személy 0.5m-nél közelebb lép a 2MP-es CMOS képalkotóval rendelkező VTO9341D-hez, automatikusan elindul az azonosítási folyamat. A gyártó elmondása szerint, 0.5 másodperc alatt lezajlik az azonosítási folyamat és az arra jogosult előtt a rendszer kinyitja az ajtót. Az arcfelismerésen túl, a VTO9341D rendelkezik Mifare kártyaolvasóval, ujjlenyomat azonosítóval (3 000 mintát tárol), illetve egy érintőképernyős kezelővel. Amennyiben az új eszközt összekötik a VTS5240B központtal, lehetővé válik a látogatók arcképének továbbítása mobil eszközökre, így a tulajdonosok akár távolról is beengedhetik pl. a takarítást végző személyeket.

Forrás: Dahua
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Global Fire modulok a „Chameleon Network” hálózatban
Olvasta már?
Global Fire modulok a „Chameleon Network” hálózatban