Dinamikusan növekedett az Axis árbevétele az elmúlt ¾ évben


Dinamikusan növekedett az Axis árbevétele az elmúlt ¾ évben
Amint azt Ray Mauritsson, az Axis Communications elnöke, a cég háromnegyedéves beszámolójában megemlítette, hogy az erős világpiac ellensúlyozta az EMEA térség gyengélkedését, és ennek köszönhetően (a 2017-es értékekhez viszonyítva) 15%-os forgalomnövekedést értek el (14.5%-os profitráta mellett) 2018 januártól, szeptemberig terjedő időszakában.

A harmadik negyedév különösen eredményes volt, melyben - svéd koronában megjelenítve - 20%-os bevételnövekedést realizált az Axis (17.1%-os profitráta mellett). A cég eredményeinek elmaradását az EMEA térségben, a cég Elnöke szerint, néhány nagyobb disztributor elégtelen (alacsony) raktárkészlete, illetve néhány jelentősebb EMEA országban realizált csökkenő értékesítés okozta. A harmadfik negyedév nyereségességében jelentős összetevő volt a beszerzési árak - szezonális jellegű – alacsony szintje. Ray Mauritsson kiemelte, hogy az Axis K+F aktivitása nem lanyhult, példaként említette a AXIS P3717-PLE-t, mely számos díjat elnyert piacra dobása óta. Jelenleg több mint 3100 alkalmazottat foglalkoztat a cég, de ez a szám folyamatosan növekszik.

Forrás: Axis Communications
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában