AXIS P3807-PVE fix dóm hálózati kamera


AXIS P3807-PVE fix dóm hálózati kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications AB


Az Axis Communications bejelentette az új AXIS P3807-PVE fix dóm kivitelű hálózati kameráját, amely négy darab szenzort tartalmaz, így 180°-os területet képes átlátni. A négy szenzor négy képét egyetlen, magas minőségű képpé alakítja, vakfoltok nélkül. A széles látószög miatt felér több kamerával, csökkentve a telepítés, a kábelezés és a VMS licencek költségeit. Ideális városközpontok, parkok, vasútállomások vagy raktárak megfigyelésére, vagy bárhol, ahol széles területet kell egyszerre megfigyelni.

Hatalmas kültéri területek, például parkok és terek. Vagy terjedelmes belső terek, úgymint csarnokok, raktárak. Nem probléma egyik sem AXIS P3807-PVE hálózati kamerának, amely a négy szenzora által alkotott képeket egyetlen, vakfoltok nélküli, széles látómezőjű képpé fűzi össze, és teszi mindezt kiváló képminőség mellett.

Tökéletes képminőség
A négy érzékelőből érkező egyetlen, egybefüggő, kiváló minőségű videofolyam az, amely az AXIS P3807-PVE-t különlegessé teszi. A kamera Forensic WDR technológiát használ, így még akkor is mindent tűélesen lát, ha nagy a különbség a kép legsötétebb és legvilágosabb pontja között, miközben a Lightfinder technológia még rendkívül alacsony megvilágítás mellett is zajmentes és színgazdag képet eredményez. És ami nem mellékes, mindezt sávszélesség takarékos módon.

Széles látószög
Az AXIS P3807-PVE tökéletes akkor, amikor tényleg nem kerülheti el semmi a figyelmét. Széles, 180°-os vízszintes és 90°-os függőleges látószög. Vagy dönthet úgy, hogy az AXIS T94V01C Dual Camera Mount használatával két AXIS P3807-PVE hálózati kamerát szerel fel egyetlen konzolra, egymással ellentétes irányba nézve. Így 360°-ban láthat szó szerint mindent, ami a kamerák körül történik. Az AXIS P3807-PVE-vel tehát egyszerűen követhet bármilyen mozgó objektumot, akár embereket is, amint azok hatalmas távolságokat tesznek meg.

Költséghatékonyság
Az AXIS P3807-PVE egyetlen kameraként jelenik meg a videomenedzsment szoftverében (VMS), egyesítve a négy érzékelő által alkotott képet. Az egyetlen videofolyamként való megjelenésnek megvan az az előnye is, hogy a teljes, 180°-os képen képes videoanalitikát használni. Pénzt spórolhat a telepítésen, nincs annyi kábelezésre szükség, és ráadásul csak egyetlen kameralicencért kell fizetnie.

Az Axis Zipstream technológia drasztikusan lecsökkenti a szükséges tárhelyet és hálózati sávszélességet, miközben minden fontos részletet teljes képminőséggel rögzít.

Továbbá az AXIS P3807-PVE tartókonzolok széles választékát támogatja, akár kettőt is felszerelhet egymás mögé a megfelelő konzollal, 360°-os látószögért. Négy darab, módosítható kamerapozíciót támogat a gyors és egyszerű felszerelhetőségért falakra, plafonra vagy folyosókba. Az eső és hó elleni védelmet szolgáló takarólemez alaptartozék, és a tükröződés mértékét is csökkenti.

Az AXIS P3807-PVE hálózati kamera legfontosabb tulajdonságai:
  • Több szenzorból érkező tökéletesen egybefüggő kép
  • 8 MP-es felbontás, teljes képsebesség mellett
  • Lightfinder és Forensic WDR technológiák a tökéletes képminőségért szélsőséges megvilágításban is
  • Csak egyetlen VMS licencre van szükség és a teljes, 180°-os képen lehet analitikát használni
  • Zipstream technológia, amely jelentősen csökkenti a szükséges sávszélességet és tárhelyet
  • 4 kamerapozíció és támogatott konzolok széles választéka
  • Védelem az időjárási viszontagságok ellen alaptartozékként

  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
    Olvasta már?
    RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től