Egy újabb iparági szövetség, a nyitottabb biztonságért


Egy újabb iparági szövetség, a nyitottabb biztonságért
A Bosch Building Technologies, a Hanwha Techwin, a Milestone Systems, a Pelco (by Schneider Electric) és a VIVOTEK, mint alapító tagok, közreműködésével megalakult az Open Security & Safety Alliance.

Az új szövetség, a biztonságtechnikán felül az épületautomatizálás és más, kapcsolódó területek irányába is – nevéhez méltóan – nyitott lesz. Az Open Security & Safety Alliance egy olyan együttműködési kezdeményezés, melynek célja egy, általános összetevők kapcsán szabványokat és specifikációkat nyújtó keretrendszer, melynek (a tervek szerint) eleme lesz egy kifejlesztendő operációsrendszer, IoT infrastruktúra, az adatbiztonság és védelem gyakorlatának közös meghatározása. Ezzel a keretrendszerrel kívánják elérni, hogy a fejlesztők – akár a biztonságtechnika keretein túlmutató - applikációikkal a felhasználók minél nagyobb tömegeihez juttathassák el, támaszkodva a Szövetség keretrendszerére. A felhasználók számára mindez garanciát jelenthet arra, hogy a megvásárolt/letöltött applikációk megbízható, biztonságos, minőségi forrásból származnak.

Forrás: Open Security & Safety Alliance
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?