Hikvision Acusense

Hikvision eszközök kisvállalkozásoknak a téves riasztások kiszűrésére

Hikvision Acusense
Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Mit lehet tenni, ha egy kisvállalkozás szeretné a legújabb intelligens felügyeleti rendszert telepíteni, de nem akarja a korábbi rendszerét lecserélni? A megoldást a Hikvision legújabb, költséghatékony eszközei jelentik, melyek kiszűrik a téves riasztások 90%-át.

Technológiafókuszú felügyelet

A Hikvision EasyIP 4.0 termékcsalád részeként az AcuSense NVR-ek és IP kamerák rendelkeznek nagy pontosságú téves riasztás szűréssel. A mostani AcuSense NVR-ek akár 4 csatornán is képesek támogatni a téves riasztások kiszűrését.

A Hikvision AceSense-szel fölszerelt eszközei 90%-os pontossággal szűrik ki a téves riasztásokat, a Quick Target keresés segítségével pedig automatikusan kereshetők vissza a releváns személyek és gépjárművek a videoanyagból, így a biztonsági személyzetnek nem kell manuálisan keresgélnie. A Hikvision ColorVu kamerái a rendszerbe illesztve színes képeket adnak éjszaka is, így a téves riasztások a nap 24 órájában kiszűrhetők.

Könnyen kivitelezhető

A kisvállalkozások számára adott a lehetőség, hogy meglévő felügyeleti rendszereikhez hozzáadják a Hikvision kameráit és NVR-eit, melyek megbízhatóan szűrik ki a téves riasztásokat és a korábbi rendszereket sem kell miattuk áttervezni.

Az alábbiakban fölvázoljuk azokat a lehetőségeket, melyek révén ezt megvalósíthatjuk.

1: Hagyományos IP kamerák + AcuSense NVR

Ha egy kisvállalkozás meg akarja tartani a meglévő IP kameráit, csak hozzá kell adnia a rendszerhez egy AcuSense NVR-t. Ez négy csatornán keresztül fogja támogatni a téves riasztások kiszűrését és a Quick Target keresést.


2: AcuSense IP kamerák + hagyományos NVR

Az előzővel szemben itt az eredeti NVR marad meg, amire AcuSense IP kamerákat kapcsolunk.

Ez azoknak jó megoldás, akik valós időben akarják a téves riasztásokat kiszűrni. Egy hagyományos NVR nem rögzíti és nem jeleníti meg a téves riasztásokat, mert a kamerák előszűrik ezeket. Ezenkívül a felhasználók csak manuálisan kereshetik vissza a videoanyagban a riasztást kiváltó eseményt.


3: ColorVu IP kamerák + AcuSense NVR

A ColorVu kamerák világos és színekben gazdag képeket adnak alacsony megvilágítás mellett – akár éjszaka – is. AcuSense NVR-rel párosítva olyan rendszert adnak, ami a nap 24 órájában képes hatékonyan kiszűrni a téves riasztásokat, és rendelkezik Quick Target keresési funkcióval is.

Ezt azok a felhasználók tudják igazán kihasználni, akik rossz fényviszonyok mellett is szeretnék megbízhatóan kiszűrni a téves riasztásokat és maximum 4 helyszínt felügyelnek.


4: AcuSense IP kamerák + AcuSense NVR + 4 csatornás hagyományos IP kamerák

Ha a felhasználó több, mint négy helyszínt felügyel, és ki akarja szűrni a téves riasztásokat, költséghatékony megoldás, ha kombinálja a hagyományos IP kamerákat, az AcuSense IP kamerákat és egy AcuSense NVR-t.

Mivel mind az AcuSense NVR, mind az AcuSense IP kamerák képesek kiszűrni a téves riasztásokat, ha csak négy AcuSense IP kamerát kötünk egy AcuSense NVR-hez, a funkciók kiegészítik egymást.

RIEL Support
Ha a fent bemutatott termékcsaláddal kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat.
Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, a 06 1 236 8092 telefonszámon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fényerő szabályozás Inim riasztóról
Olvasta már?
Fényerő szabályozás Inim riasztóról