Uniview Starview+ széria

Többé nem kell a sötétben tapogatóznia

Uniview Starview+ széria
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Uniview


Az Uniview, a világ egyik vezető gyártója az innovatív és magas minőségű video-megfigyelő rendszerek területén, bemutatja a Starview+ szériát, amely új szintre emeli az alacsony megvilágítás melletti teljesítményt. A Starview+ széria 1/1.8”-as Sony IMX385 szenzorral működik, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles képet lássunk még extrém alacsony megvilágítottság mellett is.

Az új széria több olyan modellt is kínál, amely alkalmas projektek kivitelezéséhez, különösen igaz ez a 4X motoros csőkamerákra, valamint a 4X motoros dóm kamerákra.

Áttörés a kihívást jelentő fényviszonyok mellett nyújtott teljesítményben
A Starview+ széria termékeiben található szenzor különösen nagy fényérzékenységű. Mérete körülbelül kétszer nagyobb a sok már létező IMX185-t használó termékek szenzorainál. A Starview+ széria termékeiben a szenzor mérete 1/1.8”, míg a hasonló érzékelőké 1/2.8”. Mivel ezáltal minden pixel mérete nagyobb, a kamera fénygyűjtése és érzékelése jelentős mértékben megnőtt. Mindezen tulajdonságoknak köszönhetően a Starview+ széria motoros csőkamerái és dóm kamerái képesek arra, hogy akár 0.0005 lux mellett is képesek legyenek képfelvételeket készíteni illetve alkalmassá teszik őket a statikus és mozgó tárgyak megfigyelésére is.
Az IPC262ER9-HDUZ 4X csőkamerához 2.8-12mm-es motoros objektív tartozik és támogatja a 100 méteres IR távolságot, valamint a 60 fps-t, így tökéletes a mozgó tárgyak, objektumok megfigyelésére. A Starview+ széria IPC3232ER3-HDUZ 4X motoros IK10-es dóm kamera szintén 2.8-12mm varifokális objektívvel, 60 fps-sel bír, míg a 30 méteres IR távolsága alkalmassá teszi az általános kül- és beltéri használatra.

Starview+ széria
A Starview+ széria termékei az IP kamerák összes típusát lefedik. A 4X motoros csőkamerán és az IK10-es dóm kamerán túlmenően a szériában találhatunk még boksz kamerát, 22X motoros csőkamerát és 22X PTZ dóm kamerát, amely 6.5-143 mm-es optikai zoom-mal, 200 méteres IR-tartománnyal rendelkezik, valamint SFP modullal vagy PoE interface-el is választható.

38X PTZ dóm kamera – IPC6852 SR-X38UG tulajdonságok
 • 1/1.8” 2MP High Sensitivity CMOS érzékelő
 • 38X optikai zoom, 5.7~216.6 mm
 • Optikai ködmentesítés
 • Hóeltávolítás
 • SFP modul a nagyobb távolságban történő és biztonságosabb adatátvitelért
 • 250m IR távolság, IR Anti-Reflekciós üveg az infra-megvilágítási távolság növeléséért
 • Smart funkciók, például: Auto tracking, Vonal-átlépés, Behatolás, stb!


 • Az Uniview-ról:
  Az Uniview a video-megfigyelő termékek és megoldások egyik vezető gyártója. Több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik az IP video-megfigyelés terén. Az Uniview jelenleg a világ 6. legnagyobb gyártó cége ezen a területen (IHS Markit).


  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
  Olvasta már?
  Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől