Intellio Initio kamerasorozat


Intellio Initio kamerasorozat
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt


Az Intellio új, Initio kamerasorozata 4 MP felbontással, cső és dóm kivitelben, fix-, vagy az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel és 3 év garanciával már elérhető!

Az initio szó jelentése: kezdet. A névválasztás nem véletlen, hiszen mostantól az Initio kamerák töltik be a belépő modell szerepét az Intellio kínálatában.
A négy megapixeles képfelbontású dóm és cső kivitelben elérhető Initio kamerák 2,8mm-es fix-, és 2,8 – 12mm között, az IVS4 szoftverből állítható motoros objektívvel kerülnek az Intellio partnerekhez. Mindegyik modell 120dB WDR-t kínál, és az akár 60 méterig hatékony beépített infra megvilágításuknak köszönhetően az Intelliotól megszokott és elvárt, tökéletes minőségű képet biztosítják akár éjszaka is.

Az új kamerák az IP67 és IK10 védettségi szintet egyaránt teljesítik, a motoros objektívvel szerelt verziók audio- és alarm ki- és bemeneti portokkal is rendelkeznek. Mind a négy Initio modellben SD kártya hely gondoskodik róla, hogy hálózatvesztés esetén se vesszenek el a felvételek.
Az alapvető fedélzeti intelligenciák, mint a vonalátlépés detektor, vagy a behatolásjelzés megtalálhatóak az Initio sorozat tagjaiban is. A speciális feladatok megvalósítására azonban továbbra is a számos fejlett fedélzeti detektorral rendelkező Visus kameráit ajánlja a márka.
Az Intellio stratégiájában nagy szerepet szán a komplex rendszereknek. Ezért az új Initio kamerákat kizárólag meglévő IVS4 szoftverhez (illetve új szoftverrel együtt) értékesíti, melynek esemény alapú működése komoly hozzáadott értékkel bír minden megfigyelési területen.
Az Initio modellekre a piaci elvárásokra reagálva 3 év garanciát vállal az Intellio. Ezt kiegészítve a magyarországi terméktámogatással emelt szintű szolgáltatást nyújt minden hazai telepítő számára.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
Olvasta már?
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision