EasyCon GSM

Ultrakompakt GSM/GPRS kommunikátor (61 x 31 mm)

EasyCon GSM
Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global


Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó és/vagy távfelügyelet felé. Maximálisan 8 értesítendő telefonszám adható meg, mindegyikhez külön-külön lehet beállítani az értesítés fajtáját. A hangüzenet lehet szirénahang, illetve előre felvett hangüzenet (az alapszöveg időtartama 16 mp, az üzeneté pedig 8 mp). Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről. A csengetési idő, a hívásismétlések száma és a körhívás funkció külön-külön paraméterezhető.

A kimenet vezérelhető ingyenes hanghívással: telefonszám-azonosítás nélkül korlátlan számról, illetve telefonszám-azonosítással 1000 telefonszámról. A kimenet lehet egyállapotú időzített, azaz monostabil (legfeljebb 65000 mp-ig) vagy kétállapotú, bistabil.

A programozás történhet SMS-ben, hangmenüvel, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth), a ProRead szoftverrel. A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető. A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján).

SIM funkciók: bejövő SMS-ek továbbítása előre felprogramozott telefonszámra, SIM kártya érvényességének lejáratára figyelmeztető üzenet.

Hangmenü: call centeres, emberi hangos menürendszer, biztonsági számvisszaolvasással a hibamentes programozás érdekében.

A legkisebb GSM kommunikátor: a panel mérete csak 61 x 31 mm! Miniatűr méretének köszönhetően könnyedén telepíthető a legkisebb helyekre is, akár infrasorompóba vagy kapuvezérlő mellé.

  • Miniatűr GSM kommunikátor (6,1 x 3,1 cm)
  • 2 kontaktus vezérelt bemenet
  • 1 db Open Collectoros kimenet
  • SMS-sel korlátlan számról, míg hanghívással 1000 telefonszámról vezérelhető
  • SMS, hangüzenet továbbítása 8 számra<
  • GPRS kapcsolat távfelügyelet felé
  • SMS, PC, Android és hangmenüs programozás





  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
    Olvasta már?
    Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision