InterCom GSM

Bármely, 4+n vezetékes, analóg kaputelefonokhoz csatlakoztatható GSM modul

InterCom GSM
Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global


Az InterCom GSM modul akár négy lakásos kaputelefon-rendszerhez is illeszthető. Lakásonként két darab telefonszámot lehet megadni, melyek kicsöngetési ideje beállítható. GSM hálózaton létesít kapcsolatot a hívott számmal, így a távolság korlátlan, valamint az eszköz beüzemeléséhez csak a tápellátást kell biztosítani.

A hívás fogadását követően két kimenet vezérlése közül is választhatunk. Külön tudjuk nyitni a kiskaput illetve a nagykaput vagy akár a sorompót is.

Hívószám azonosítás nélkül korlátlan telefonszámmal, míg hívószám azonosítással 1000 telefonszámról tudjuk a kimeneteket vezérelni.
A tápfigyelési funkció lehetővé teszi, hogy SMS-ben vagy hangüzeneten keresztül értesüljünk hálózati tápkimaradásról. Az InterCom GSM modulnál egy gyorscsatlakozóval ellátott Lítium-polimer akkumulátor biztosítja a folyamatos kommunikációt akár 24 órán keresztül.

A modul 4+n-es kaputelefon-rendszerekhez illeszthető, így az igényünknek/ízlésünknek megfelelő kaputelefont használhatjuk (eddig 9 márkával teszteltük).

A programozás történhet SMS-ben, hangmenüvel, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth), a ProRead szoftverrel. A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető. A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján). Hangmenü: call centeres, emberi hangos menürendszer, biztonsági számvisszaolvasással a hibamentes programozás érdekében.

  • 4 lakásos kaputelefon rendszerhez is illeszthető
  • 2 relés kimenet, melyeket hívás közben DTMF kódokkal lehet vezérelni
  • Ingyenes kapunyitó funkció, 1000 telefonszámról
  • Hálózati tápellátás-figyelés
  • 16 000-es eseménymemória, folyamatos GSM térerő-ellenőrzés
  • Éjszakai üzemmód
  • SMS, PC és Android programozás


  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
    Olvasta már?
    Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál