Solo PRO

Bluetooth távvezérlő

Solo PRO
Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: 1Control


A SOLO PRO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu

Termékbemutató videó megtekintése IDE kattintva.
Termékinformációs oldal IDE kattintva.

Egyedi tulajdonságok A SOLO PRO eszközön keresztüli vezérlés más felhasználókkal megosztható. Az adminisztrátornak lehetősége van jogosultságot adni és visszavenni az általa meghatározott felhasználóknak. Jellemzők A SOLO PRO 4 különböző rádiós eszközzel párosítható. 433 MHz és 868 MHz között képes kiváltani a fix kódos és az ismertebb ugrókódós távirányítókat, az AM és FM hullámhoszt használva. A SOLO PRO eszköz az okostelefonnal a Bluetooth LE 4.0 protokollon keresztül kommunikál, így nincs szükség internet kapcsolatra a használathoz. Távirányítók A SOLO PRO eszköz több száz távirányítóval kompatibilis. Semelyik másik eszköz nem képes ennyi távirányítót helyettesíteni.

A távirányítók listáját IDE kattintva tudja megtekinteni. Biztonságos használat A SOLO PRO biztonságos és titkosított használatát a 6 számjegyből álló PIN kódos védelem teszi lehetővé. A PIN kódot a csomag tartalmazza. Tápellátás Az eszköz tápellátásáról 2 db elem gondoskodik, melynek típusa: C 1,5V. Az elemek töltött állapotban, üzemkészen vannak a csomagban.

Az elemek élettartama a használattól függ, számokban kifejezve az alábbiak szerint:

 • átlag napi 4 nyitás esetén 48 hónap
 • átlag napi 10 nyitás esetén 24 hónap
 • átlag napi 20 nyitás esetén 12 hónap


 • Az elemek cseréjéhez távolítsa el a SOLO PRO fedelét, az eszköz hátoldalán található 4 csavar segítségével. A SOLO PRO még akkor is megőrzi az eltárolt beállításokat, ha nincs tápellátás. Maximális terhelhetőség: 3V @ 50mA. A nem megfelelő tápellátás súlyos károkat okozhat az eszközben!

  Applikáció
  Az “1Control SOLO” applikáció ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból vagy Androidos okostelefon esetén a Play áruházból. Az applikáció az alábbi rendszerekkel használható: - iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6Plus, 7, 7Plus, iOS 8 vagy frissebb verzióval - Android 4.3 vagy annál frissebb verzióval, illetve Bluetooth LE 4.0-val Egy applikációval több SOLO, SOLO PRO vagy SOLO FILO eszköz is kezelhető egyidejűleg.

  Hatótávolság
  A SOLO PRO és a vezérelt eszköz közötti maximális távolság megfelel a rádiós távirányító használatával, ami normális esetben 20-30 m. A SOLO PRO és az okostelefon közötti maximális távolság az okostelefon típusától függően 15-20 m.

  Működés
  A SOLO PRO ellenáll a környezeti hatásoknak: vízálló, UV védett és hóban is működik.

  Csomag tartalma
  1 db SOLO PROeszköz 1 db fali rögzítő 1 db rögzítő eszköz (csőre történő rögzítéshez) 2 db fali rögzítő horgony 2 db rögzítő bilincs 2 db C1,5V alkáli elem (töltött állapotban)

  Egyéb részletek
  Méretek: 39 x 102 x 134 mm Súly (elemekkel együtt): 350 g EAN kód: 8056772850000


  Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között
  Olvasta már?
  Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között