Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák


Hanwha Techwin Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Hanwha Techwin Europe


A Hanwha Techwin P szériás, multiszenzoros kamerák különlegessége az, hogy több, külön beállítható érzékelővel rendelkeznek. Széles területeket figyelhet meg velük tűélesen, hatalmas felbontásban, így kiválthat velük több hagyományos kamerát, csökkentve a telepítés, üzemeltetés és karbantartás költségeit. Kültéren és beltéren is használhatóak, fejlett videoanalitikai megoldásokat támogatnak. Egyetlen IP-címre és a legtöbb VMS szoftverben csak egyetlen licencre van szükségük a működéshez.

Sokoldalú
Az összes érzékelőn testre szabható a kodek, képsebesség, WDR, HLC, hallway nézet mód, mozgásérzékelés, analitikák, valamint az SD kártyára történő rögzítés.

Csökkentse a sávszélesség-használatot akár 99%-kal a WiseStream II-vel
A H.265 tömörítés és a WiseStream II kombinációja, amely egy kiegészítő tömörítési technológia, ami dinamikusan vezérli a kódolást, kiegyensúlyozva a minőséget és a tömörítést a képen lévő mozgás szerint, a sávszélesség és vele együtt a tárkapacitás igény akár 99%-os csökkenését is eredményezheti.

Élvonalbeli 150dB-es széles dinamikatartomány (WDR)
A hagyományos WDR 2 képet készít különböző exponálással, míg a többszenzoros/többirányú kamerák 4 képet használnak különböző exponálással az egyesített kép létrehozásához. Az élvonalbeli WDR technológia fejlesztésével ezek a kamerák tiszta és élénk képeket közvetítenek még szélsőséges megvilágítási körülmények között is.

Magas megvilágítás kompenzációja (HLC)
A kamerák érzékelik a kép azon területeit, amelyek túl sok fénynek vannak kitéve, és csökkentik a fényerőt ezeken a területeken, növelve az egész kép minőségét és használhatóságát.

Színes képeket készíthet alacsony megvilágítottságú környezetekben
Az új, erőteljes Wisenet 5 chipsettel és feldolgozó technológiával és a Hanwha Techwin kiváló lencse technológiájával a többszenzoros/többirányú kamerák optimális teljesítményt érnek el alacsony megvilágítás mellet is, kristálytiszta, színes képeket készítenek még infravörös LED-del való megvilágítás nélkül is, a környezettől és napszaktól függetlenül.

Fejlett digitális képstabilizáció (DIS) giroszkóppal
A Hanwha képstabilizációs technológiájának alkalmazása révén csökkenthető a szél vagy vibráció okozta elmosódás. A giroszkóp és a DIS technológiát optimalizálták a többszenzoros/többirányú kamerákhoz, éles, stabil képeket eredményezve.

Fókuszvesztés érzékelése
A teljes Wisenet P sorozat támogatja a fókuszvesztés érzékelését, segíti beazonosítani, hogy mikor veszett el a fókusz, sokkal hatékonyabbá téve az operátorok munkáját. A felhasználók képesek távolról, a hálózaton keresztül módosítani az optimális fókuszt, nagyban csökkentve a kamerák telepítési, karbantartási idejét.

Digitális automatikus követés
A kamera érzékel bármilyen objektumot a területen, embereket is beleértve és képes követni azokat. Alapesetben a kamera képe a teljes területet mutatja, mozgás esetén a kamera képes az objektumra közelíteni és automatikusan követni azt.

Jelenleg elérhető Wisenet P szériás multiszenzoros kamerák:
  • WISENET PNM-9080VQ - 8MP multiszenzoros 360 fokos kamera (4x 1920x1080 szenzorral)
  • WISENET PNM-9081VQ - 20MP multiszenzoros 360 fokos kamera (4x 2560x1920 szenzorral)
  • WISENET PNM-7000VD - 2MP H.265 multiszenzoros kamera (2db 2MP szenzorral)
  • WISENET PNM-9000VQ - 4MP – 20MP H.265 Multiszenzoros kamera (4x 2M/5M cserélhető szenzorral)
  • WISENET PNM-9320VQP - 10MP – 22MP Multiszenzoros kamera + PTZ kamera (4x 2M/5M cserélhető szenzorral + 2MP PTZ      kamera)

  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A BUD Security Kft. ajánlata
    Olvasta már?
    A BUD Security Kft. ajánlata