FLIR TruWITNESS


FLIR TruWITNESS
A hőkamerái révén tett szert jelentős ismertségre az amerikai (USA) gyártó, de az elmúlt években dinamikusan fejlesztette ezen túlmutató megoldásait.

A legfrisseb, komplex/IoT megoldása egy számos érzékelőegységgel rendelkező, viselhető, vagy járműbe integrálható megoldását az okos-város rendszerek kiegészítőjének szánja, de önmagában is hatékony segítséget nyújthat rendvédelmi szervezetek és munkatársaik számára. A TruWITNESS valósidejűen képes video és hanganyag továbbítására az adott szervezet központjába. Ezeken felül a készülék rendelkezik GNSS navigációs rendszerrel, giroszkóppal, gyorsulásmérővel és magnetométerrel. Vészhelyzet esetén a központ valamennyi érzékelő aktuális adatait megkapja, számos – sok esetben igen fontos – kiegészítő információhoz jutva. A FLIR Neighbor Aware (eszközök közti kommunikációt biztosító) megoldása lehetővé teszi pl., hogy a TruWITNESS platformhoz csatlakoztatott fix és PTZ kamerákat és más kompatibilis érzékelőket a hordozott egység riassza és azok képeit (esetleg egyéb metaadatait) hozzácsatolják az adott vészhelyzet adatállományához.

Forrás: FLIR Systems
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec áremelkedés előtti napok
Olvasta már?
Videosec áremelkedés előtti napok