Intellio IVS4

Okosítsa fel videorendszerét és üzemeltesse hatékonyan!

Intellio IVS4
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt


Tudta, hogy az Intellio IVS4 diagnosztikai eszköztára folyamatos képet ad CCTV rendszere állapotáról? Az IVS4 hatékony megfigyelést, visszakeresést és üzemeltetést garantál, akár meglévő kameráinak megtartása mellett.

Teljesítmény folyamatos monitorozása

Kiszámolta már, hogy mennyi energiát emészt fel egy évben az előre nem látott hibák elhárítása és hányszor kellett „vakon” kimenni a helyszínre? Az IVS4 Performance Monitor funkciójával tervezhetővé válik a rendszerek karbantartása, felkészülhet a várható kihívásokra. A rendszer-vizsgálat szempontjait az üzemeltető szabadon konfigurálhatja. Az adatok elemzésével időben fény derülhet például időszakos túlterheltségre, de akár a tárolókapacitás előre nem látható alultervezettségére is.
Rendszer állapotának egyszerű áttekintése
Baj esetén a beépített Status Monitor azonnali riasztással rövidíti le a hibaelhárítás idejét. Segítségével már távolról jól behatárolhatóvá válik a hiba forrása, nem ér senkit meglepetés a szerver teremben vagy éppen a létrán állva. Minden esetben felkészülten, akár már cserealkatrész birtokában foghatunk neki a javításnak, legyen szó kamera-, szerver-, vagy merevlemez hibáról.

Rendszer-audit egy kattintással

A GDPR májusi életbelépésével a jövőben sűrűbbé válhatnak a szigorú ellenőrzések. A szabályzatnak megfelelő működés bizonyítása már egy kisebb videorendszer esetén is komoly feladat. Esetenként akár több száz kamera felülvizsgálata, adott időpillanatban meglévő beállítások, hardver- és szoftver paraméterek mentése és dokumentálása intelligens videomenedzsment szoftver nélkül akár napokat is igénybe vehet. Az IVS4 Audit Modullal néhány kattintás elegendő, hogy pontos képet kapjunk a rendszer pillanatnyi állapotáról és minden beállításra kiterjedő teljes dokumentáció birtokába jussunk.

A fenti szempontok figyelembevételével kijelenthetjük, hogy a biztonság és hatékony védelem biztosítása mellett az üzemeltetés területén is profitra tesz szert, aki az Intellio okos megoldásai mellett teszi le voksát.

Bővebb információ
sales@intellio.hu
www.intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett az InterCom GSM Kit Forrest
Olvasta már?
Megérkezett az InterCom GSM Kit Forrest