Csillagfényes Bosch AUTODOME IP 5000i kamerák


Csillagfényes Bosch AUTODOME IP 5000i kamerák
Starlight (csillagfény) technológiával ruházta fel a Bosch, sokoldalú videotartalomelemző funkciócsomaggal (Essential Video Analytics) felvértezett, középkategóriásként jellemzett AUTODOME IP 5000i kameracsaládját.

A továbbfejlesztésnek köszönhetően extrém alacsony fényviszonyok mellett (0.018 lux) is színes, részletgazdag képanyagot képesek továbbítani a kamerák. Természetesen, megmaradtak az AUTODOME IP 5000i családnál megszokott funkciók, úgymint a 120dB-es WDR, az intelligens Dinamikus Zajcsökkentés (DNR) és jeltovábbítás funkciók, a H.265 tömörítési szabvány alkalmazása. A videoanalitikát tekintve, a gyártó kiemelte a látogatószámlálás (adott területre belépők száma), viselkedésanalízis, valamint a fejlett objektum érzékelés (pl. riasztás eltorlaszolt vészkijárat esetén) funkciókat. Az új kamerák biztonságát tovább növeli az integrált Trusted Platform Modul.

Forrás: Bosch Security and Safety Systems
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview panoráma kamerák
Olvasta már?
Uniview panoráma kamerák