A RIEL Kft HikCentral promóciós csomagjai december 31-ig elérhetők


A RIEL Kft HikCentral promóciós csomagjai december 31-ig elérhetők
A Hikvision legújabb központi videofelügyeleti szoftvere a HikCentral. A programot a nagyobb méretű kamerarendszerek kezelésére fejlesztették ki. Legfőbb jellemzői közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképe és felvétele kezelhető egyetlen tartalomkezelő rendszerben.

Promóciós Csomagok:

HikCentral Essential Csomag
A csomag tartalmazza a videofelügyeleti rendszerek összes alapfunkcióját, és max. 64 kamera kezelését. A csomag részét képezi ezentúl két ajtó teljes felügyeleti menedzsmentje is. Az alap Essential csomag elérhető 16, 32, 48 és 64 csatornás kivitelben. HikCentral Essential Csomag ANPR funkcióval
A teljes HikCentral Essential Csomag ANPR-t is tartalmaz, és 64 kamerát lehet rá csatlakoztatni. Az ANPR funkcióért csatornánként kell fizetni, az így kapott ár alacsonyabb, mint a kisebb projektek standard ára. Itt is további felár nélkül része a csomagnak két ajtófelügyeleti rendszer! A konstrukció elérhető 16, 32, 48 és 64 csatornás kivitelben. Feltételek:
 • A promóció keretében nincs lehetőség a csomagok további személyre szabására és kiegészítésére.
 • Az ajánlatkérésed küldd az ajanlat@riel.hu e-mail címre.
 • A promóció 2018. december 31-ig érvényes.


 • RIEL Support
  A fent bemutatott termékkel kapcsolatban bármilyen műszaki kérdésed merülne fel, keresd bizalommal terméktámogató csapatunkat. Munkatársaink rendelkezésedre állnak munkanapokon 8:00 és 18:00 között, telefonon a 06 1 236 8092 számon vagy a support@riel.hu e-mail címen.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Ajax KeyPad Plus: Maximális biztonság és ellenőrzés
  Olvasta már?
  Ajax KeyPad Plus: Maximális biztonság és ellenőrzés