2N® Indoor Talk beltéri egység


2N® Indoor Talk beltéri egység
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


A 2N interkomokkal használható új beltéri kommunikátor egy költséghatékony megoldás otthonokba, lakásokba és lakóépületekbe. Magas hangerejű HD minőségű hangot nyújt, elegáns, vékony dizájnnal rendelkezik és testreszabható a felhasználók igényeinek megfelelően.

A 2N legújabb beltéri egységeivel egyszerűen hozhat létre hang kommunikációt a 2N IP interkomokkal. A 2N® Indoor Talk magas minőségű hangot nyújt, egy HD audio kodeknek és innovatív hangszórójának köszönhetően, biztosítva, hogy a hívások tisztán hallhatóak és elég hangosak legyenek. A 2N® Indoor Talk továbbá stílusos kiegészítője az épület belvilágának. Üveg felülettel és lenyűgöző, feltűnő háttérvilágítású érintésérzékeny gombokkal rendelkezik. A háza csak 10 mm vastag, így egyáltalán nem lóg be a szoba területébe.

Személyreszabás az Ön igényeinek megfelelően
A 2N® Indoor Talk kényelmes beállítási lehetőségekkel rendelkezik – a felhasználók 10 különböző csengőhang közül választhatnak és természetesen beállíthatják a háttérvilágítás erősségét. A “Ne zavarjanak” szolgáltatással megállíthatja az egység csörgését, vagy egy Ön által megadott ideig szüneteltetheti azt. A gyerekzár funkcióval megakadályozhatja a kisgyermekeket abban, hogy hívatlan vendégeket engedjenek be az otthonába játék közben.

A 2N® Indoor Talk beállítható úgy is, hogy lehetséges legyen hívásokat indítani és fogadni más, nem 2N IP interkom eszközökkel, például egy másik lakásban vagy a lakóépület recepciójánál lévő beltéri egységekkel. Habár a 2N® Indoor Talk nem jelenít meg videót, a rögzítődoboz formátuma ugyan az, mint a 2N magasabb kategóriájú videokommunkátor modelljeinél. Így később az eszközt ki lehet cserélni egy még több funkcióval bíróra, a telepítés teljes megváltoztatása nélkül.

A 2N interkom kamerájának a videóját a 2N® Mobile Video alkalmazással tekintheti meg, így akkor is teljeskörűen kommunikálhat a látogatóival, ha nincs otthon.

“A 2N® Indoor Talk az egy elegáns és megfizethető választás lakóépületekbe, nyaralókba, hotelekbe és irodákba. A termék készítése során ügyeltünk arra, hogy nagyon magas minőségű audiokomponenseket használjunk, lehetővé téve, hogy úgy beszélhessen a látogatóival, mintha közvetlenül melletük állna.” Tomáš Vystavěl, Termékmenedzsment igazgató a 2N-től.

A 2N® Indoor Talk beltéri egység 2018 szeptemberétől lesz elérhető a Cseh Köztársaságban fekete és fehér verziókban, 250 eurós fogyasztói áron.

Műszaki adatok:

Térfogat (Szél. x Mag. x Mély.): 185x128x48.2 mm
Súly: 387 g
Tápegység: 10-30 V típus, max. 12 W vagy PoE 802.3af, ajánlott tápegység: 12 V/1 A
Vezérlők: 7 db kapacatív gomb RGB LED háttérvilágítással, 3db LED állapotjelző dióda
Audió: Integrált mikrofon és 2W-os hangszóró, indukciós hurok kimenet 600 mV RMS
Hálózati kapcsolatok: LAN 10/100BaseT, RJ-45; Cat5e vagy magasabb, bemenet csengő csatlakoztatásához
Kontakt paraméterek: Max. 50 V/5 mA, DC
Működési hőmérséklet: 0-50 °C

További információk a 2N-ről:
Vít Kovařík, Marketing Communication Director, 2N Telekomunikace a.s.
Telefon: +420 225 271 522, E-mail: kovarik@2n.cz
Ivan Sobička, Account Director, Taktiq Communications s.r.o.
Telefon: +420 604 166 751, E-mail: ivan.sobicka@taktiq.com

A 2N Telekomunikace a.s.-ről
A 2N az egy vezető európai vállalat, amely termékeket fejleszt és gyárt ICT és fizikai biztonság területeken. Egy IHS jelentés szerint a 2N a legnagyobb globális gyártója az IP interkomoknak és főbenjáró innovátora az IP beléptető rendszereknek, IP hangnak és IP felvonó kommunikátoroknak. A vállalat 1991-ben let alapítva a Cseh Köztársaságban és a regisztrált irodája Prágában található. A 2N jelenleg több mint 250 főt alkalmaz és megtalálható az Amerikai Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban és Olaszországban. Továbbá széles disztribúciós hálózattal rendelkezik szerte a világban. A 2N a globális Axis Group tagja lett 2016-ban.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Gyors és biztonságos megosztás a Solo-val
Olvasta már?
Gyors és biztonságos megosztás a Solo-val