A Vivotek hat díjnyertes kamerája


A Vivotek hat díjnyertes kamerája
A VIVOTEK büszkén jelenti be, hogy hat kamerája is elnyerte a Taiwan Excellence Awards 2019 díjat. Az elismert modellek közé tartoznak a legújabb H.265 tömörítési eljárást alkalmazó, valamint a Tred Micro kiberbiztonsági védelemmel felvértezett IB9365-EHT, FD9365-EHTV, IP9191-HP, és FE9391-EV modellek, valamint a 180°-os látószögű MS9390-HV multiszenzor, és a kompakt kialakítású CC8371-HV panoráma kamera is. A VIVOTEK számára megtisztelő, hogy hat díjat is elnyerhettek a zsúfolt mezőnyben, összesen 1.127 termék közül.

Owen Chen, a VIVOTEK elnöke kijelentette, rendkívül hálásak, hogy megtisztelték őket ezekkel a kitüntető díjakkal. Továbbra is elkötelezettek maradnak abban, hogy fejlett tudású és kiemelkedő minőségű biztonsági megoldásokat nyújtsanak a partnereiknek.

A Vivotek hat díjnyertes kamerája:

H.265 tömörítéssel és kiberbiztonsági védelemmel ellátott IB9365-HT, FD9365-EHTV, és IP9191-HP modellek:


A fenti kamerák beágyazott Trend Micro behatolás elleni szoftverrel vannak felvértezve, ezáltal képesek rá, hogy automatikusan detektálják és megakadályozzák a hitelesítés alapú támadásokat, valamint blokkolják a gyanús eseményeket, hozzájárulva ezzel a felhasználók magas szintű hálózati biztonságához. Az Ultra-HD (8MP) IP9191-HP box kamera a hagyományos kamerák felbontásának négyszeresét nyújtja, elérhetővé téve a még részletgazdagabb felvételeket.

360°/180°-os fisheye és panoráma kamerák, FE9391-EV, MS9390, CC8371-HV:


Ez a három modell a „See More in Smarter Ways” (Láss többet, okosabban) kampány zászlóshajója. Mindhárom kamera beépített 180°/ 360°-os IR megvilágítóval rendelkezik, hogy biztosítsa a professzionális megfigyelést bármely napszakban. A 12MP-es FE9391-EV fisheye kamera ráadásul tömeg érzékelés technológiával is rendelkezik, így képes az emberszámlálásra, valamint jelzi, ha egy kijelölt zónában az emberek száma meghaladja az ideális értéket. Ezáltal elérhetővé válik a felhasználók számára a különböző területek elemzése a jövőbeli fejlesztésekhez. Mind az egy optikás CC8371-HV, mind a multiszenzor MS9390-HV panoráma kamerák valós 180°-os látószöggel rendelkeznek, lehetővé téve a felhasználók számára a holt tér nélküli megfigyelést, szinte minden alkalmazási területen.

Amennyiben szeretné részletesebben megismerni a fenti modelleket írjon nekünk a security@alphasonic.hu email címre.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban
Olvasta már?
ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban