2N IP Access Control Units

Variációk a négyzeten!

2N IP Access Control Units
A 2N IP Verso beléptetők/intercomok nagy tudású vendégvárók. De az épületnek nem csak bejárata van, hanem számos további ajtaja, amelyek épületrészeket, biztonsági zónákat választanak el egymástól. A 2N IP ACCESS CONTROL UNIT-jai pontosan passzolnak a 2N IP Verso beléptetőrendszerhez, és ezáltal kitágítják a lehetőségek horizontját. Megmutatjuk, hogyan!

A 2N és a „kicsi Versok”
Egy újonnan induló, alacsony szériás, de magas minőségű termékeket tervező és gyártó cég 2N IP Verso intercomokkal felszerelt irodaházban bérelt helyiséget pár éve. A cég jól prosperált, a kezdeti 5-6 mérnökön túl további 20-30 alkalmazottat akartak felvenni, rohamléptekben. Tárgyalásba kezdtek az irodaházzal a technikai laborok bővítésről. Napirendre került a hozzáférés-vezérlési rendszer kérdése, mert a cég integrált (minőség)irányítási rendszer bevezetését tervezte egyre komolyabb igényű ügyfelei miatt, és sokuknál elvárás volt, hogy később visszakövethető legyen, ki/mikor dolgozott az egyes termékekkel. A tárgyalás során feltették a kérdést az irodaház üzemeltetőjének, hogy a meglévő Versokhoz a gyártó képes-e speciális igényeiknek megfelelő hozzáférés-vezérlés rendszert ajánlani. Az irodaház üzemeltetője felhívta a 2N IP Verso-kat biztosító Young B.T.S.-t, és termékmenedzserünk boldogan mesélte el, hogy

 • a 2N hozzáférés-vezérlő rendszerének építőkövei, az ún. ACCESS CONTROL UNIT-ok valójában kicsiny 2N IP Verso-k.
 • az összes ACCESS CONTROL UNIT kompatibilis a már meglévő, az egész irodaházat is vezérlő 2N ACCESS COMMANDER      vezérlőszoftverrel, így azokat nehézség nélkül képesek integrálni a régi rendszerbe
 • a 2N ACCESS CONTROL UNIT-okat és a 2N IP Versokat, akárcsak a 2N ACCESS COMMANDER -t folyamatosan frissíti a gyártó,      így a korábbi verziójú IP Versok is tökéletesen kompatibilisek lesznek az új ACCESS UNIT rendszerrel
 • az ACCESS CONTROL UNIT-ok ugyanolyan modulárisak, mint a 2N IP Versok, így bluetooth, RFID, keypad vagy ujjlenyomat -      leolvasó egység és kombinált modulok is rendelkezésre állnak, és kedvükre variálhatók, ha a jövőben még fejlettebb azonosításra     lenne szükségük. A 2N ACCESS UNIT-ok további 6-féle modullal működhetnek, ezek közül fontos megemlíteni a Wiegand modult,    amely segít a Wiegand interfészen keresztül összekapcsolni a rendszert más, Wiegand interfésszel rendelkező rendszerekkel. A      modul egy másik modul alá van telepítve, azaz nem igényel külön ACCESS CONTROL UNIT-ot a telepítéshez.






















 • A 4 alapmodell a következő:


 • 2N ACCESS UNIT ujjlenyomat olvasó
  Optikai szenzorának köszönhetően maximális biztonságot, nagy megbízhatóságot nyújt, gyorsan felismeri az ujjlenyomatot, és megbízható a hamis ujjlenyomatok kiszűrésében. Érzékelőjét edzett üveg védi, amely kiváló ellenállást biztosít a szennyeződések és a víz által okozott lehetséges károk miatt. Az eszköz kül- és beltéren is elhelyezhető, hiszen bármilyen időjárási körülményt rendkívül jól visel, legyen az eső, vagy erős napfény.






















  2N ACCESS UNIT Touch Keypad
  A kapacitív érintőképernyővel ellátott IP beléptető megbízhatóan érzékel minden egyes érintést. A szabályozható fényerejű háttérvilágítással ellátott készülék a helyes PIN kód megadása után ajtót nyit. Minden felhasználó rendelkezhet saját hozzáférési kóddal, de akár különböző felhasználók megoszthatnak egy PIN kódot is egymás között. A berendezés kültéri és beltéri használatra is alkalmas.























  2N ACCESS UNIT Bluetooth
  Az IP beléptető használata Bluetooth technológia és egy okostelefon vagy tablet használatával teszi lehetővé az ajtónyitást. Mindössze csupán egy mobileszközre telepített 2N Mobile Key alkalmazás szükséges a működtetéshez. A 2N ACCESS UNIT Bluetooth támogatja a kétlépcsős felhasználó azonosítást a magasabb biztonsági szintű helyek számára.























  2N ACCESS UNIT RFID
  A 2N ACCESS UNIT RFID egy IP technológián alapuló beléptető rendszeri egység, mely kombinálja a hagyományos ajtóvezérlő és az RFID olvasó funkcióit, ezáltal jelentősen csökkentve a telepítés, a kábelezés és a karbantartás költségeit. Támogatja a 125kHz vagy 13,56MHz frekvenciát használó kártyákat és eszközöket, valamit az NFC technológiát is az ajtónyitáshoz.























  Az ügyfél rendkívül elégedett volt a beléptető kínálattal, az integrálási lehetőséggel a már meglévő rendszerhez, és a későbbi fejlesztési lehetőségekkel, a beléptető naplózási képességével, ezért a 2N ACCESS CONTROL UNIT-ok mellett döntöttek leendő összeszerelő laborjaik és irodahelyiségeik hozzáférés-vezérlési rendszeréhez.


  A fenti esettanulmány kiválóan példázza, hogy manapság a hozzáférés-vezérlési rendszerekkel szemben milyen komoly igényeket támasztanak az ügyfelek és éppen ezért nem elégszenek meg a gyors félmegoldásokkal, a tűzoltás jellegű beruházásokkal. A hozzáférés-vezérlés menedzsment stratégiai jellegű beruházás lehet számos cégnél, hiszen nagyon komoly vevői elvárásokkal szembesülhetnek rövid időn belül.



























  Ha Ön és cége is a hosszútávú beruházásként tekint a hozzáférés-vezérlési és beléptető rendszerre, az ACCESS CONTROL UNIT alapú, a 2N IP Verso beléptetők/intercomokkal kompatibilis, és harmadik rendszerekbe is integrálható rendszerek biztos befektetést kínálnak. Részletes információkért keressék 2N termékmenedzserünket:

  Nagy Lajos
  nagy.lajos@young.hu
  (1) 452 2647
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  ENICOM tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor
  Olvasta már?
  ENICOM tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor