AXHub –az új generációs behatolásjelző eszköz


AXHub –az új generációs behatolásjelző eszköz
A Hikvision, mint a videótechnikai termékek vezető gyártója és szolgáltatója bemutatja a legújabb fejlesztését, az AXHub behatolásjelző modult.

Az AX sorozat tagjai egyszerre két funkciót látnak el. Kitűnő kialakítás, valamint vezeték nélküli biztonságtechnikai érzékelők szolgálják a kis és közepes rendszerek területét, mindemellett egy felületre került a videó eszközök kezelése is. “A Hikvision vezető szerepet tölt be a forradalmian új biztonsági rendszerek területén, ahol az események videó képanyagon keresztüli ellenőrzése, valamint távoli elérés, élesítés és hatástalanítás egy felületen történik. Egy modul, de képesek vagyunk egyszerre videó és behatolásjelző kiegészítőket, eszközöket használni.” / Jiang Feng Zhi, Hikvision behatolásjelző rendszerek terület vezetője/ Videó és riasztó rendszer egy kézben
A legjobb jellemző, mely az új modul erejét mutatja, hogy egy diszkrét megjelenésű, kompakt eszköz képes teljes vezérlésre, kezelésre Hik-Connecten keresztül, de az ismert iVMS is lehetőséget biztosít videó anyagok megjelenítésére (IVaaS – videó verifikáció). Az AXHub egy integrált központ, mely Cloud technógiát használ, kombinálja a vezeték nélküli érzékelőket és kamerákat. Más riasztás ellenőrző berendezések esetenként gyengébb minőségű, statikus képet tudnak biztosítani, addig az IVaaS segítségével a hub egy 7 másodperces folyamatos képanyagot küld, öt másodperc riasztás előtti és 2 másodperc riasztás utáni állapot megmutatásával. Ehhez két lehetőség van, cloudon keresztül, vagy az AXHubra történő közvetlen kamera kapcsolattal (jelenleg maximum 2 kamera kezelése az alaplapon). A video anyagon keresztüli ellenőrzés közvetlenül eljuthat a felhasználóhoz a Hik-Connect vagy iVMS használatával, de a másik opció, ha távfelügyelet kapja meg hasonló útvonalon, ezzel újabb lehetőség nyílik a telepítőnek. A video képanyag biztosításával a végfelhasználó gyorsan el tudja dönteni, hogy egy esetleges esemény bekövetkeztekor, melyik kameráját ellenőrizze vagy milyen helyeket vizsgáljon meg jobban távoli eléréssel. Fontos az is, hogy a Hik-Connect teljes elérést adhat, távoli élesítést, hatástalanítást, betekintést vagy egyszerűen csak az események visszakeresését. A behatolásjelző rendszer...
Vezeték nélküli érzékelők tekintetében 32 eszköz vagy bemenet lehetséges, és ez tartalmazhat beltéri és kültéri elemeket is vegyesen. Ide tartoznak az általános mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, távkapcsolók - távirányítók, vagy egyéb riasztási funkcióval rendelkező kiegészítők (például füstérzékelő). A vezeték nélküli érzékelők kivételes működési távolsággal rendelkeznek, könnyű a telepítés, valamint ennek során jelerősség visszajelző LED-ek segítik a munkálatot. Az AXHub beépített hangmodulja követi a programozást, visszajelzést ad az egyes lépések között és során. A gyors beállítás mellett, a modul hangjelzést is ad a felhasználónak, és a hívásfunkció is programban rögzíthető. A rendelkezésre álló kommunikációs opciók: LAN, Wifi, GPRS, 3G / 4G, mindez az alaplapon, függően a választott modelltől. Természetesen az AXHub-on IP csatlakozó is megtalálható, így akár több irányba is tud kommunikálni egyidőben. Összegezve az AXHub egy többfunkciós, új modul, mely hatékonyan vegyíti a hagyományos biztonságtechnikai elemeket a videó technológiával, és így mégtöbb lehetőséget ad a telepítőnek, valamint a végfelhasználónak egyaránt.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Cardin napelemes parkolásgátló
Olvasta már?
Cardin napelemes parkolásgátló