2018 - A Novosec Security Kft. jubileumi éve


2018 - A Novosec Security Kft. jubileumi éve
10 éves jubileumához érkezett a Novosec Security Kft, amely mára, a szakma kereskedelmi területe meghatározó vállalkozásainak egyike. A cég bátor, dinamikus kezdést mondhat el magáról, hiszen a 2008 októberi induláskor egy időben, három városban: Budapesten, Szegeden és Kecskeméten nyitott üzletet mindösszesen 10 fő alkalmazottal.

Jelenleg az alábbi márkák kiemelt forgalmazói Magyarországon:

Eaton-Cooper 2008
Wiegand 2014
Dahua 2016
KEY és ELDES 2016
Eocortex 2017

A termékek kiválasztása során a döntő szempont, hogy a cég kizárólag olyan beszállítókkal áll kapcsolatban, akik folyamatos fejlesztéseikkel garanciát jelentenek arra, hogy mindig piacképes, az aktuális piaci trendet követő műszaki termékeket tudnak ajánlani partnereik számára. A Novosec Security Kft. fontos feladatként kezeli az általa értékesített termékek legmagasabb szintű műszaki és kereskedelmi támogatását.

Szakmai napok - partnertalálkozók

A jubileumi év második felében a cég több partner találkozót, szakmai napot is szervezett.

A Dahua márka egyetlen itthoni mono-disztributoraként a márka termékeinek népszerűsítését segítő Novosec-Dahua Roadshow-t rendeztek Lajosmizsén és Szegeden, kiemelkedő érdeklődés mellett.

Lajosmizsén majd’ 40fő jelent meg a Geréby kúriában. A résztvevők kiscsoportos előadások keretében egy időben három „állomáson” három különböző témakört hallgathattak végig igen motiváló interaktív együttműködés keretében. Páger Janó az IP újdonságokról, Bullás Gábor a HDCVI fejlesztésekről, míg Menyhárt Tamás a tárolási lehetőségekről tartott prezentációt. Ugyanezzel a tematikával ismételték a rendezvényt Szegeden a Novotel Hotelben, amelyen a dél magyarországi partnerek nagy része volt jelen. A programot a Dahua Technology Hungary kft. képviseletében Teleki Zsolt - Country Sales Manager - nyitotta meg.

A Novosec Security Kft. egy másik rendezvény sorozattal is színesítette a jubileumi év eseményeit. Import márkáit a már fent jelzett motiváló felépítésű módszerrel és tematikával népszerűsítette 2018 őszén. Győrben, Pécsen, Hajdúszoboszlón és Székesfehérváron megrendezett előadássorozaton a résztvevők 5 kisebb csoportban ismerhették meg a cég legújabb termékeit.

A jelentős létszámú viszonteladó és új partner interaktív formában, közvetlenebb stílusban kaphatott választ a kérdéseire a termékmenedzserektől:

  • A Dahua termékkört Páger Janó és Bullás Gábor mutatta be - a Full Color kamerák képeit egy sötét szobában elhelyezett lego      vonattal szemléltették,
  • Az Eocortex orosz videoanalitikai szoftver tudásáról Menyhárt Tamás számolt be a résztvevőknek,
  • Gyirán János az Eldes litván átjelzéstechnika márka önálló eszközként is használható Pitbull Pro riasztóját, valamint a nagyobb      területek lefedésére alkalmas ESIM384 központját prezentálta,
  • A Wiegand beléptető rendszer egyszerű telepítését Sarkadi Tamás mutatta be,
  • A KEY olasz kaputechnika bluetooth eszközeiről s további fejlesztéseiről Lendvai Tibortól hallhattak a jelenlevők.




  • A cég hagyományaihoz híven, mint eddig minden évben, így 2019-ben is folytatja sikeres országjáró körútját!

    A Novosec Security Kft. csapata minden együttműködő partnerének és érdeklődőjének Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet kíván!






    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
    Olvasta már?
    QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve