A Modern Alarm Kft. bemutatja: Öntanuló hőkamera a Hikvison-től


A Modern Alarm Kft. bemutatja: Öntanuló hőkamera a Hikvison-től
A Hikvision frissítette a mélytanuló (deep learning) képelemzéssel ellátott hőkameráit, melyek így továbbfejlesztett teljesítményre képesek a kerületvédelmi alkalmazásokban, beleértve a tűzérzékelést is. Az új kamerák rendkívül költséghatékonyak, a beépített GPU pedig a jövőbeli mélytanuló algoritmusok futtatására is alkalmas.

Pontosabb felismerés, kevesebb fals riasztás
A Hikvision mélytanuló képelemzéssel ellátott hőkamerái hatékony és pontos viselkedéselemzésre képesek, beleérve a vonalátlépést, a behatolás detektálást, illetve a területre történő be- vagy kilépés detektálását is. Az intelligens ember/jármű felismerés csökkenti az állatok, kamerarázkódás, lehulló falevelek, vagy más, irreleváns tárgyak okozta téves jelzések számát, jelentősen javítva ezzel a riasztási pontosságot. A Hikvision beépített GPU-val ellátott, mélytanuló képelemző hőkamerái a legfejlettebb hőképalkotásra képes képfeldolgozó technológiával rendelkeznek. Az alkalmazott, nagy teljesítményű GPU-k a jövőben nagyobb adatbázisból merített, összetettebb algoritmusokkal frissíthetőek, így a kamera képelemzése (VCA, Video Content Analytics) intelligensebbé válhat a jövőben. A Hikvision mélytanuló képelemzéssel ellátott hőkamerái széles körben használhatóak kerületvédelmi és tűzmegelőzési megoldásokban, különösen olyan ipari alkalmazások esetében, mint például erőművek, repülőterek, bányák, stb. Az egy csavarral rögzíthető kameratartót a könnyű telepíthetőséget szem előtt tartva tervezték meg. A kisméretű, masszív kivitelű kamera falra, mennyezetre, vagy állítva történő szerelés esetén is kényelmesen telepíthető és a kamera iránya szabadon állítható be. Jelenleg a Hikvision DS-2TD2137/V1 hőkameracsaládja rendelkezik mélytanuló képelemzéssel. A kameracsalád hődetektorát a Hikvision immár önállóan fejleszteti és gyártja. További infó: Waldmann Tamás Műszaki tanácsadó, a Modern Alarm Kft. Hikvision szakreferense (30)791 3336 waldmann.tamas@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Jablotron karbantartás
Olvasta már?
Jablotron karbantartás