CES 2019 innovációs díjat nyert két FIBARO termék


CES 2019 innovációs díjat nyert két FIBARO termék
A CES szakkiállítás szervezője New Yorkban bejelentette, hogy két FIBARO termék is elnyerte a CES 2019 innovációs díjat. A FIBARO Smart Implant az OKOS OTTHON kategóriában, a FIBARO Home Center alkalmazás pedig a SZOFTVER kategóriában győzött.

A díjazott FIBARO termékek innovatív megoldásokat kínálnak az IoT-ben és okosotthon témakörben is. A 2018-as IFA-n debütáló Smart Implant fő célja a vezetéken csatlakozó rendszerek vezeték nélküli kezelésének megvalósítása. A Smart Implant mindössze egy flash drive méretű kis eszköz, melynek segítségével a meglévő riasztó rendszer vagy más háztartási elektronikus eszköz (például régi rádióerősítő, kazán) intelligenssé tehető és könnyedén integrálható a FIBARO okos otthon rendszerbe. Így a FIBARO applikáció segítségével akár mobiltelefonnal is irányíthatóvá válnak.

A FIBARO Home Center alkalmazás hivatalos bemutatója a 2019-es CES-en lesz. Ez a szoftver új alapokra helyezi majd a FIBARO okos otthon rendszerek menedzselését.

„Boldogok vagyunk, hogy a FIBARO által Lengyelországban fejlesztett megoldások ilyen kiemelkedő elismerésnek örvendenek szerte a világban. Egy olyan intézmény díja, mint a Consumer Technology Associasion – amely évek óta a világ legrangosabb technológiai vásárát, vagyis a CES-t szervezi Las Vegasban, hatalmas megtiszteltetés. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a FIBARO az egyik leginnovatívabb márka a világon.” – nyilatkozta Krzysztof Banasiak, a FIBARO igazgatótanácsának tagja

Fibaro-ról: A lengyel székhelyű FIBARO vezető szerepet tölt be az automatizált intelligens otthoni rendszerek fejlesztésében, gyártásában. A FIBARO vállalat egyedülálló vezeték nélküli Z-Wave okos otthon rendszere, a világ bármely pontjáról irányítható telefonnal, laptoppal, tablettel. A FIBARO rendszerek jelenleg 100 országban érhetőek el, 2014 szeptemberében az USA-ban is megnyitották irodájukat. A FIBARO nemzetközi oldala az IDE kattintva érhető el.

A FIBARO magyarországi forgalmazója a SMARTme Kft.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon