Intellio - video megfigyelő rendszer egy kézből


Intellio - video megfigyelő rendszer egy kézből
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt


A különböző gyártók termékeiből összeillesztett CCTV rendszerek telepítése időigényes, üzemeltetésük nehézkes, sok fejtörést okoz a szakemberek mindennapjaiban. Mindez elkerülhető, ha egy kézből származó, komplett megoldást választunk.

Az Intellio magyar fejlesztő és gyártó vállalatként büszke arra, hogy közel tizenöt éve szolgálja ki magas színvonalon partnereit. Gyártói támogatást nyújt „kézzelfogható” közelségben. Az ARH Zrt. egész világon elismert vállalati filozófiája az elmúlt három évben még tovább emelte a terméktámogatás színvonalát. A tréning center oktató anyagainak és a folyamatos képzési lehetőségeknek köszönhetően az Intellio disztribútorok naprakész tudással, hatékonyan támogatják a telepítőket.Okos CCTV rendszer

Kamerák fedélzeti intelligenciával és Intellio Video System menedzsment szoftver, a termékek melyekkel a szakma az Intellio márkát azonosítja. A fentiek mellett fontos eleme az Intellio rendszereknek a folyamatos működést biztosító PC alapú videorögzítő és tároló eszköz. Az egyszerű telepítésen túl az üzemeltetés és garancia érvényesítés területén is biztonságot nyújt, ha a komplex megoldást választjuk. Az Intellio az új Initio kamerák mellett, a tároló eszközökkel felszerelt videó szervereket is három év garanciával kínálja. Az iparági megoldások részeként kisebb és nagyobb videorendszerek kiépítéséhez tervezett desktop és rack kivitelű szervergépek mellett a speciális feladatokra optimalizált, akár EN50155 tanúsítvánnyal rendelkező mobil eszközök is elérhetőek. Az Intellio disztribútorok minden eszközt előre telepített Windows operációs rendszerrel és IVS szoftverrel adnak át. A video rendszer üzembeállításának ideje így akár több órával is lerövidülhet, és a teljes termék-támogatás egy kézben összpontosul a kamerától a videomenedzsment szoftveren át a szerverig.

IVS4-gyel az üzemeltetés gyerekjáték

Az Intellio Video System 4 videomenedzsment szoftver már sokszor bizonyította, hogy esemény alapú működésével és okos funkcióival hatékonyan támogatja a biztonsági szolgálatok napi munkáját. Az IVS4 az integrált felügyeleti eszközök segítségével az ügyfelek és üzemeltetők számára egyaránt kimutatható profitot termel.

A performance monitor rávilágít a szerverek és tárolók általános állapotára, működés közben segít elemezni a rendszer kihasználtságát. Láthatóvá varázsolja a terheltséget egyes időszakokban, általa előre tervezhetővé válnak a karbantartási munkák és bővítési feladatok. A status monitor elősegíti a hatékony hibaelhárítást. Meghibásodás esetén pontos információkat ad az egyes rendszerelemek állapotáról, ezáltal lehetővé teszi, hogy a munkatársak felkészülten érkezzenek a helyszínre. Az audit modul az átadás pillanatában egy kattintással tiszta helyzetet teremt. Időbélyeggel ellátott rendszerdokumentációt ad a végfelhasználó és a telepítő kezébe, ezáltal a garanciális kérdések egyértelművé válnak mindkét fél számára. További előnye, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók bármely időpontban egyszerűen dokumentálhatják az Intellio rendszerük aktuális állapotát, jogosultsági szintek, kamera- és szerver beállítások és kameraképek rögzítésével. A sok napon át tartó felmérés és adatlap kitöltés helyett a biztonsági rendszer felülvizsgálatának ideje másodpercekre rövidül, ezzel hatékonyan támogatva a GDPR megfelelésre irányuló vizsgálat gyors lefolytatását is.

Bővebb információ
www.intellio.hu

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
UNIVIEW rendszámfelismerő kamerák: HC121@TS8CR-Z, HC121@TS8C-Z
Olvasta már?
UNIVIEW rendszámfelismerő kamerák: HC121@TS8CR-Z, HC121@TS8C-Z