Paradox HD88 kültéri mozgásérzékelő


Paradox HD88 kültéri mozgásérzékelő
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd


A Paradox mindig is élen járt a riasztórendszerek fejlesztése terén, legyen szó akár központról, kezelőről vagy érzékelőről illetve egyéb perifériákról. Legutóbbi fejlesztései között találhatók meg a HD78, HD88 kamerás mozgásérzékelők. Az új technológia használatával, riasztás esetén már nem csak a sziréna jelez. A megszokott végfelhasználói értesítéseken túl - telefonhívás, SMS - az ügyfél PUSH értesítést kap, illetve élő videót nézhet meg telefonján a HD sorozatú kamerás mozgásérzékelőknek köszönhetően.


A Paradox folyamatosan nyomon követi a felmerülő igényeket és reagál is rá fejlesztéseivel. A magas fokú biztonság mellett fontosnak tartja az ügyfélközpontú megoldásokat. Okosotthon megoldásai keretében számos vezérlést és eszközfelügyeleti opciót kínál, beleértve a videó- és hangfelügyeletet is, melyet a Paradox – Insite Gold applikáció tesz elérhetővé. A Paradox legújabb ezirányú fejlesztése a HD88-as kamerával integrált kültéri mozgásérzékelő. A gyártó ebben az eszközben a mozgás detektálására egy saját fejlesztésű technológiát használ. Vannak a piacon olyan mozgásérzékelők, melyek Fresnel lencsével fókuszálnak és vannak olyanok, amelyek tüköroptikával dolgoznak.
A két technológiát ötvözte a gyártó, ennek eredménye a MIRONEL technológia. Itt egy speciális kialakítású „W” alakú Fresnel lencse mögött egy tükörrendszer helyezkedik el. A két rendszer kombinációjával jutnak el a sugarak a PIR érzékelőbe. Ennek köszönhetően egy nagy pontosságú, akár 16 m látótávolságú, kapcsolható kisállatvédelemmel ellátott eszközt kapunk.

A rendszerbe illesztés nagyon egyszerű, legyen szó akár meglévő Paradox rendszerről, akár új telepítésről.
Felszerelését a gyártói BR88O konzol megkönnyíti, előnyei, hogy a vezetékeket esztétikusan és biztonságosan elrejti, valamint az érzékelő forgatható a konzollal.
A vezetékes BUS kommunikáció bekötése mellett az IP kamerához szükséges hálózat kialakítására vezetékes és WIFI-s kapcsolatot is használhatunk. A WIFI-s telepítési lépéseket QR kódos beállítás segíti, sosem volt egyszerűbb a kamera hozzáadása és paramétereinek beállítása, csak meg kell mutatnunk az applikációból a kódot a kamerának, és a hálózati paraméterek beállítása automatikusan megtörténik.Az eszköz hálózati kapcsolódása automatikus, nem szükséges IT huszárnak lennünk, hiszen internet megléte esetén a HD88 automatikusan csatlakozik a SWAN szerverhez, a routerben nincs szükség semmilyen beállításra. A Paradox HD88 beépített kamerájának és mikrofonjának köszönhetően 720p HD videó- és hangkapcsolatot biztosít a számunkra. Saját belső memóriáját használva akár 30 percet is rögzíthetünk, de van lehetőség a memória bővítésére akár 256 GB-os microSD kártya hozzáadásával, mellyel a tárolókapacitás nagymértékben növelhető. A felvételeket ingyenesen tárolhatjuk egy Google Drive fiók használatával. A Google felhasználóknak ingyenesen 15 GB-nyi tárhely áll rendelkezésükre (további igény esetén havi 690 Ft költséggel 100 GB-ra növelhető).

Ez a rendszer már túlmutat a hagyományos riasztórendszereken és a hagyományos videorendszereken. A Paradox rendszerével páratlan nyugalmat kapunk, akár otthon tartózkodunk, akár távol vagyunk az otthonunktól. De ne csak az esetleges betörésre gondoljunk! A HD érzékelők kiválóan használható például arra is, hogy segítségükkel szeretteinkre vigyázzunk. Távolról ellenőrizhetjük, gyermekeink hazaértek-e az iskolából, (hozzáláttak-e a tanuláshoz), vagy akár idős rokonunk felügyeletét is lehetővé teszi.
PARADOX ⇨ HD88 ⇨ INSITE GOLD = NYUGALOM
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád
Olvasta már?
Szintet lépett az EuroVideo kameracsalád