Wisenet P 4+PTZ – többirányú megközelítéssel a hatékonyabb megfigyelésért


Wisenet P 4+PTZ – többirányú megközelítéssel a hatékonyabb megfigyelésért
A 4 fix és egy PTZ IP CCTV kamerát magába foglaló, kültéri (IK10 és IP66 védettségű), 8/20 (típusfüggő érték) megapixeles panoráma kép alkotására képes, H.264/MJPEG/H.265 tömörítési szabványokat és a cég WiseStream II technológiáját alkalmazó „megfigyelőállomással” bővítette prémiumkategóriás Wisenet P családját.

A PNM-9320VQP elérhető 2 és 5 megapixeles fix kamerás opciókkal, a 2MP-es, 32X optikai ZOOM és 150dB-es WDR (széles dinamika tartomány) funkciókkal rendelkező PTZ modul automatikusan képes ráközelíteni a 4 db kiegészítő kamera képén megjelenő objektumokra, követni azokat, illetve a felhasználó által meghatározott pozícióra ugrani / túraútvonalat bejárni. A 2MP-es fix kameramodulok szintén 150dB-es WDR funkcióval rendelkeznek, míg az 5MP-es verzió 120dB-essel. A PNM-9320VQP-be integrált giroszkópnak köszönhetően a készülék hatékonyabban képes kompenzálni a szél és egyéb fizikai hatások okozta rezgéseket. A kamera nem kevesebb, mint 5db SD kártya foglalattal, valamint Objektív Torzítás Kompenzáció (LDC) funkcióval rendelkezik, mely utóbbi a hordótorzítást hivatott kompenzálni. A PNM-9320VQP-vel egy időben jelent meg a termék „kistestvére”, a Wisenet PNM-9000VQ, melyből a cég elhagyta a PTZ kamerát és az ehhez kapcsolódó technológiákat/szolgáltatásokat. Egyéb funkciók tekintetében a két kamera megegyezik.

Forrás: Hanwha Techwin Europe
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera