Vivotek MS9390-HV panoráma kamera


Vivotek MS9390-HV panoráma kamera
A Vivotek MS9390-HV a legújabb és leghatékonyabb panoráma kamera a biztonságtechnikai piacon. A két széles látószögű lencsén, elektronikus képösszeillesztésen, valamint a magas felbontású szenzorokon keresztül, a 8MP-es, 180°-os MS9390-HV egy új kategóriát teremt.

Az egyedülálló dupla szenzoros kialakítással, az MS9390-HV szélesebb vertikális látómezőt képes kezelni, mint a legtöbb hagyományos multi-szenzoros kamera, mely 4 szenzort használ. A szélesebb vertikális látómező lehetővé teszi a felhasználók számára az átfogóbb video lefedettséget, így többet láthatunk a kamera alatti területekből is. Az MS9390-HV a WDR Pro technológiának köszönhetően, kiváló választás lehet magas kontrasztú környezetben is, 30fps teljes felbontás mellett, valamint 180°-os infrával, mely hatékony akár 20 méteres távolságig, biztosítja a felhasználóknak a minden részletre kiterjedő panoráma videoképet a nap 24 órájában, heti 7 nap. Az MS9390-H-t kifejezetetten fali rögzítésre tervezték, mivel 20°-ig dönthetőek a lencséi a kívánt szög eléréséhez. Az IP66 időjárásálló, valamint IK10 vandálbiztos burkolattal, az MS9390-HV egyaránt telepíthető bel- és kültérre. Az egyetlen tartozék, mely elérhető az eszközhöz, az a napellenző, melyet a kamera alapcsomagja tartalmaz. Az MS9390-HV H.265 tömörítő és Smart Stream III technológiát használ. Ez a kombináció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy jelentős tárolóhelyet és sávszélesség felhasználást spóroljanak meg. Kérdésekkel és egyedi ajánlatokkal kapcsolatban keresse:
Gyarmati Bálint
Biztonságtechnikai üzletágvezető
Tel.: (1) 883 3109
E-mail.: security@alphasonic.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon
Olvasta már?
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon