Oktat a SMARTme – most egy kicsit másképp


Oktat a SMARTme – most egy kicsit másképp
Az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában a SMARTme Building Technologies Kft megismertette a diákokat ezzel az új szakmával, hiszen a jövő szakmája az okosotthon telepítő.

A rengeteg sikeres FIBARO telepítői oktatás után, a cég úgy gondolta, hogy itt az ideje újra a fiatal tehetségek felé fordítani a tekintetüket. Februárban a SMARTme-től Bodó Péter volt az Öveges József Szakgimnázium és Szakközépiskolában oktatni, hogy a jövő feltörekvő generációjának is bemutassa mennyi lehetőség rejlik az okos otthon telepítői szakmában. Három napon három különböző csoportban tartott előadást: első nap villanyszerelői szakközepesek, második nap szakgimnazisták, harmadik nap gyengeáramú technikusok vettek részt, összesen több mint 50 fővel.

Az előadás első felében bemutatásra került, hogy mi is az az okos otthon, milyen felhasználási területei lehetnek és kik az okos otthon rendszerek fő célcsoportja. Utána következett egy kis szakmázás, az okos otthonok elvi felépítéséről, a rendszerekről és alrendszerekről, valamint a FIBARO eszközökről. Végül pedig, egy interaktív résszel zárult a program, ahol az oktató élőben telepített egy központi egységet és mutatott be különböző funkciókat az alább látható hordozható felületen.

Az előadások folytatásaként a cég meginvitálta a különösen érdeklődő fiatalokat a bemutató termükbe. Márciusban folytatják az oktatásokat az Óbudai Egyetemen.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései
Olvasta már?
Az AJAX riasztórendszer legújabb fejlesztései