GV-ASManager beléptető rendszer szoftver sokszínűsége


GV-ASManager beléptető rendszer szoftver sokszínűsége
Hardver tekintetében rengeteg eszköz áll rendelkezésre egy GeoVision beléptető rendszer felépítésére. Ebben a cikkben a beléptető rendszer lelkét, a GV-ASManager szoftvert vesszük górcső alá.

Funkcióit tekintve igen sokoldalú szoftverről van szó. Hagyományos kártyás beléptetés mellet a Rendszámtábla felismerés feladatkörét is képes elvégezni, de most maradjunk az előbbinél.

A teljesség igénye nélkül néhány fontos funkció:

 • akár 1000 darab GV-AS/GV-EV vezérlő kezelés
 • négy féle beléptető mód: csak kártya, kártya és PIN kód, kártya vagy általános mód (kártya felmutatása, vagy az ajtó általános kódjának beütése egy keypad segítségével), kiengedő mód
 • SMS vagy e-mail értesítés megadott eseményekkor
 • akár 100000 kártya kezelése GV-AS2121 vezérlővel és 40000 kártya kezelése bármely más GV-AS/GV-EV vezérlővel
 • több kártya is hozzárendelhető egy felhasználóhoz
 • Anti-Passback képességek
 • támogatás Microsoft Acces, SQL adatbázis és Active Directory adatbázisokhoz
 • A szoftverben megjeleníthető videó kép is GeoVision IP eszközökből, illetve más idegen gyártmányú kameráktól (ONVIF, PSIA és RTSP protokollok segítségével). Erre akkor lehet szükség, ha egy beléptető ponton szeretnénk képet is készíteni a belépő személyről, vagy csak megfigyelni egy belépési pont környezetét. Ezek a videó képek 16 csatornás mátrixban is megjeleníthetők.

  Több kiegészítő funkcióval is rendelkezik a szoftver, többek között:

 • GV-ASRemote: korlátlan GV-ASManager megfigyelése az interneten keresztül, távoli ajtó megfigyelés és videó visszajátszás
 • GV-TAWeb: kiemelkedő a sorból, ez a GV-ASManager munkaidő nyilvántartó rendszere. Több műszak is beállítható, bért kalkulál, jelenléti és bérlista beszámolókat készít.
 • GV-ASWeb: távolról megtekinthetők az élő képek, létrehozhatunk vagy törölhetünk kártyákat, felhasználókat, vezérlőket, belépési csoportokat, kamerákat. Logok exportálhatók Excel, Text, HTML, Zip és PDF fájlformátumokban.
 • GV-Mobil applikáció: kapcsolódhatunk akár 5 darab GV-ASManager-hez iOS vagy Android-os mobiltelefonról. Élő videó képet jeleníthetünk meg, nyithatunk vagy zárhatunk ajtókat, illetve ellenőrizhetjük, hogy történt e bármilyen riasztási esemény egy ajtónál.


 • Alkalmazását tekintve tökéletesen használható kisebb vagy akár multinacionális cégeknél, kis és nagy irodaházakban, plázákban, gyárakban. A hardveres megoldások sokrétűsége és az építési helyszínek különbözősége miatt szinte minden igény kielégíthető a GeoVision termékpalettáján megtalálható eszközökkel.

  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Videosec AZX-G30 WiFi+GSM+RF riasztórendszer - az otthon-automatizáció része
  Olvasta már?
  Videosec AZX-G30 WiFi+GSM+RF riasztórendszer - az otthon-automatizáció része