A Modern Alarm bemutatja: Wisenet SSM 2.0


A Modern Alarm bemutatja: Wisenet SSM 2.0
A legkisebbtől, a legnagyobbig, egy felületről
A Hanwha Techwin (korábban Samsung) által jegyzett, népszerű és ingyenes központi megfigyelő és beállító szoftver kitűnő alapot teremt minden Hanwha Techwin kamera fogadására és integrálására, azonos felület alá.
A már jól bevált és megismert szoftver újabb, fontos mérföldkőhöz érkezett a fejlesztésben. Lássuk, mik ezek!


Egy felület, mindenhez!
Az eddig különálló szoftverrészeket, mint a távoli rögzítés, rendszerbeállítás, riasztások kezelés, most egyetlen, jól integrált magba ötvözték, így egyszerűbbé vált a program telepítése. Nem kell külön, minden részegységet telepíteni, hanem az egész egyszerre, egy folyamatban történik meg.

Kiterjedt és hatalmas rendszerek kényelmes kezelése
Az elosztott megfigyelőrendszerekhez tartozó kamerák kapcsolódása eddig időveszteséget okozhatott, de a Wisenet SSM 2.0, egy felület alá integrált megoldása ezt kiküszöböli. Minden kamera könnyen és azonnal csatlakozik az egységesített felülethez.

Intuitív felhasználói felület
Az újratervezett Idővonalon egyszerre tekinthető át számtalan kamerakép, és végezhetőek el az összetett keresések is. Ilyen lehet például, a felvételen kijelölt területen belüli mozgás, vonalátlépés, belépés, kilépés, stb. Összetett eseményekre kezelésére is van mód, pl.: vonalátlépés esetén, helyszíni figyelmeztető hangjelzés megszólaltatása.

Külső egységek integrálása
A Wisenet SSM 2.0 lehetővé teszi külső rendszerek bevonását is, mint amilyenek a POS terminálok, beléptetők, áruvédelmi kapuk, vagy éppen tűzjelzők, behatolásjelzők. Ezek jelzése nyomán felugrik a megfelelő kamera képe, és kinagyítva tekinthető meg az esemény.




A Wisenet SSM 2.0 ingyenesen használható szoftver, de regisztrációs kulcs igénylése szükséges hozzá. A korábbi 1.6-os verzióhoz kapott kulcs nem működteti, és továbbfejleszteni sem lehet róla, így egyelőre új kulcsot kell igényelni hozzá, és újra kell telepíteni.
A későbbiekben készül egy fejlesztői eszköz, mely zökkenőmentes átmenetet biztosít majd az 1.6-os és 2.0-ás változat között.

A bemutató videó az SSM 2.0-ról IDE kattintva tekinthető meg.

Balczó Rudolf
Samsung Wisenet Hanwha Techwin Szakreferens,
Műszaki tanácsadó

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka