BENTEL KYO termékcsalád


BENTEL KYO termékcsalád
Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Bentel Security


A BENTEL gyár 2017-et követően 2018-ban is megtartja a teljes KYO termékcsaládot a felsőbb kategóriát képviselő ABSOLUTA termékvonala mellett.

A bevált és megbízható KYO 8 központok nyugdíjazását nem is gondolták komolyan, mert vele egy időben a Bentel gyár KYO 8W néven kezdett bele egy új központ panel gyártásába. Természetes folyamat, hogy a gyártási optimalizálás a KYO családot is érintik. Aggodalomra azonban semmi ok.

Átgondolták a tematikáját és ugyanazon az elvek mentén felvértezték egy kis vezeték nélküli tudással. Ennek következtében már nem gyártja tovább megszokott módon az egyszerű és olcsónak számító KYO8 központ paneljét. Viszont, ezáltal kerülhetett bele a rádiós vevőegységek csatolhatósága, amivel a rádiós eszközök a rendszer részét képezhetik.

A KYO 8W riasztóközpontra a megszokott KYO 8 tulajdonságait megtartva integrálták a vezeték nélküli eszközök biztonságos kommunikációjának lehetőségét. Ugyanúgy támogatja a régebbi AMC és újabb KMC nyitásérzékelőket, mint a KMD mozgás és ASD vagy KSD optikai füstérzékelőket. A rendszer kezelésében segít az ARC vagy KRC távadók bármelyike. A KYO 32-től elirigyelt tulajdonságával 8 érzékelő és 16 távadó tanítható hozzá egy VECTOR/RX8 vagy VRX32 vevőegységek valamelyikén keresztül! A megfelelő vevőegység megválasztásával a 434 MHz-es vagy a 868 MHz-es rendszerű eszközök egyaránt használhatók hozzá.

Sőt! A szabványoknak eleget tevő szabotázs védhető fém dobozában gyárilag előszerelten beépítésre került a biztonsági transzformátor, a hálózati feszültség rendezett bekötését megkönnyítő és a szigetelt kiemelő karos biztosítékkal együtt ellátott csatlakozósor, valamint természetesen a tartozékok is.

De a trükk igazából abban van, hogy az ára semmit nem változott! Változatlan árával és többlet tudásával elmondható, hogy a ráncfelvarrást követően még figyelemre méltóbb termék lett belőle a biztonságtechnika piacán.

Bízzon továbbra is benne és próbálja ki!
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
AJAX FIBRA - vezetékes riasztórendszerek telepítői képzés
Olvasta már?
AJAX FIBRA - vezetékes riasztórendszerek telepítői képzés