SATEL PERFECTA riasztóközpont család

Egyszerű – gyors – sokoldalú

SATEL PERFECTA riasztóközpont család
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.


A gyártó mérnökei a tervezés során arra törekedtek, hogy megalkotásával olyan eszközt hozzanak létre, mely a behatolásjelző központok piacán megfigyelhető trendek és rendelkezésre álló műszaki lehetőségek alkalmazása által, a felhasználók, valamint a telepítők igényeihez leginkább illeszkedő megoldást biztosítsanak.
A legfontosabb cél egy a felhasználói igények szerint kialakítható, rugalmas és egyszerűen, gyorsan feltelepíthető riasztóközpontcsalád létrehozása volt. Ezek a célok, számos – mind a végfelhasználó, mind a telepítő számára- a riasztóközpont által nyújtott új funkciókban és szolgáltatásokban öltenek testet. Felhasználói szemszögből talán a legfontosabb lehet a felszerelt rendszer mindennapos kezelésre szolgáló különböző megoldások lehetősége. Az okostelefonnal rendelkezők számára – és ma talán már ez jelenti a többséget – természetesen kézenfekvő megoldás, a rendszer helytől független teljes felügyeletét biztosító, a két legelterjedtebb plattforma elkészített magyar nyelvű PERFECTA CONTROL alkalmazás. Mi több, a SATEL felhő alapú csatlakozási szolgáltatásának használatával a kapcsolat beállítása is csak másodperceket vesz igénybe. De a hagyományosabb módszereket preferálók számára is természetesen különböző alternatívák rendelkezésre állnak; ilyen pl. az SMS vezérléssel, rádiótávvezérlővel, vagy akár a teljesen vezetéknélküli működésű LCD kezelővel történő használat lehetősége. További a felhasználók számára érdekes szempont, hogy a riasztórendszer két partícióra – egymástól függetlenül kezelhető területre – osztható fel és ezek mindegyike is további 3 élesítési mód segítségével használható. A teljes élesítési mód mellet rendelkezésre áll még, egy-egy a kezelő dedikált gombjának segítségével aktiválható nappali és éjszakai élesítési mód is. Másik oldalról, a telepítő oldaláról megközelítve a dolgokat szintén számos, érdekes megoldásra bukkanhatunk. Első helyen említhető a hagyományos vezetékes, a vezetéknélküli, vagy a két megoldást egyidőben alkalmazó hibrid rendszer kiépítésének lehetősége. Ez által, a rendszer megtervezése és felszerelése a védendő objektum tetszőleges készültségi foka mellet módunkban áll. Elég csak arra gondolni, hogy tervezési fázisban még lehetőség nyílik a vezetékes jelzőhálózat kialakítására, míg egy kész, frissen felújított ház vagy lakás esetén már csak egy vezetéknélküli rendszer telepítése jöhet szóba. De egy idő közben végrehajtott bővítés esetén is nagyon jól jöhet a vezetéknélküli bővítés lehetősége. Másik telepítőbarát funkció a távoli programozási lehetőség. A mindegyik PERFECTA központ alaplapján megtalálható duál SIM-es GSM/GPRS kommunikátor a mobil alkalmazás felhasználó általi használata mellett a rendszer teljekörű távoli programozásához szükséges adatkapcsolat biztosítására is alkalmas. A fentebb ismertetettek természetesen csak kivonatos formában érintik az új PERFECTA riasztócsalád tulajdonságait, de ennél sokkal többről van szó. Térjen be a MASCO Kft-hez és ismerkedjen meg vele közelebbről.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Fibra workshop
Olvasta már?
Ajax Fibra workshop