INIM SmartLiving központ család


INIM SmartLiving központ család
Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.


Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni. Ezért a kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM SmartLiving rendszere ezért is létezik! És, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul, az ezzel járó szolgáltatások nagy része ingyenes, akkor miért ne!?
Egy Intelligens rendszer kialakításának lehetőségét és a széleskörű alkalmazhatóság tárházát az INIM 4 féle központpanelba sűrítette bele. Nem kellett elaprózni a megannyi variálhatóságot és lehetőséget. A SmartLiving rendszerek mindegyike már gyárilag fém központ dobozban van szerelve, tápegységgel ellátva és a szabotázs jelzésük is már megoldott dolog. Azonnali felszerelésre készen, a négy központ típus a SmartLiving505, SmartLiving515, SmartLiving1050 és a SmartLiving10100L. A rendszer hatalmas alkalmazási lehetőségei mindössze az öt termináltól (az 505-ös típusnál), egészen 100 terminálig (10100-as típus) kiterjeszthető. Természetesen itt is, a központpanel a SmartLiving rendszer központi eleme és „szíve”. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a helyes működést jelző ledjei a panelok közepe táján. Különösen érdekes néhány olyan technikai megoldás, amiket az INIM saját szabványaként védetett le: Az Inim új generációs I-BUS technológiája a SmartLiving rendszer gerincét képezi. Az I-BUS három féle sebességgel képes rendkívül nagy sebességű jeltovábbításra, ezzel is páratlan ebben a piaci szegmensben. Az I-BUS igazi ereje abban rejlik, hogy lehetővé teszi a komplex topológiák kezelését, ugyanakkor a gyors adatátvitel mellett végponttól végpontig terjedő zajcsökkentett hangátvitelt biztosít, minden további vezeték nélkül. Ha egy adott kábelezési struktúra esetleg nem biztosítja az összes eszköz stabil elérését, akkor egy másik sebesség egyszerűen kiválasztható. A rendszer később is könnyen bővíthető az 6 féle kezelőegységgel, a két féle kulcs/kártya olvasóval, a Flex5 bemeneti/kimeneti bővítővel, a komplett Air2 rádiós eszközökkel, a Nexus/G buszos GSM/GPRS átjelzővel, amit akár automatikusan fel is vesz a rendszer. A busz szakaszok galvanikus elválasztására is gondolt a gyártó az IB100 izolátor családdal, ami között van olyan is, ami tápregenerátorral is ellátott és képes 0,5 A terhelhetőséget biztosítani a galvanikus leválasztás mellett. A FlexIO technológiának tulajdonítható a "terminálok" új koncepciója és szokatlan elnevezése is. Ez a koncepció forradalmasítja a bemenetek és a kimenetek statikus perspektíváját és a telepítő számára jobban alkalmazható megközelítést biztosít a rendszer testreszabásához, és ami még inkább fontosabb, az ügyfelek igényeinek eltérő elképzelései és kivitelezésük megvalósításához. Ez biztosítja többek között, hogy ami bemenet, az lehet kimenet beállítású, vagy ami eddig fix ellenállás lezárás volt, az most 20 Kohm-ig akármennyi lehet. Az Easy4U technológia alkalmazása a telepítőket és a végfelhasználókat egyaránt egy egyszerű, mégis hatékony használat előnyeivel látja el. Az érintős kezelőkön vagy a Web felületen a "parancsikonok" innovatív koncepciója megkönnyíti a rendszer szabályozását és nagyban leegyszerűsíti a rendszer kezelését, amelyet teljes mértékben egy közvetlen felületen helyezhet el, de lapozással akár több felület is könnyedén kialakítható. Próbálja ki Ön is és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken
Olvasta már?
Keresés képanalitikai riasztások alapján Videosec NVR-eken