INIM SmartLiving felhőszolgáltatás


INIM SmartLiving felhőszolgáltatás
Rohanás… kapkodás…! Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Dilemmák…
Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni az életvitelükben. A kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM Felhő szolgáltatása ezért is létezik!


És, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul ingyenes, akkor miért ne!?

Itt jön a képbe, több termékvonala közül, az INIM gyár SmartLiving központjai által nyújtott ingyenes felhőszolgáltatása! A SmartLiving márkanév mára már egy befutott termékcsaládot jelöl. Nem egyszerűen riasztórendszer, hanem, mint ahogyan a neve is mutatja, a riasztó funkcióktól teljesen függetlenül is, számos hasznos funkciót kínál a helyszínen ugyanúgy, mint GSM vagy a LAN/S vagy LAN/G hálózati kártyáikon keresztül is. Az INIM fejlesztőmérnök csapata közel 15 év fejlesztésével jutott el oda, ahol ma áll. Nem kis szerepe van ebben az állhatatos telepítőknek, akik nem sajnálva az időt és fáradságot a gyárnak visszajeleztek kéréseikkel, ötleteikkel és a telepítés során tapasztaltakkal.

Az INIM ingyenes felhőszolgáltatása magyar nyelven a kényelmes életvitelt segíti. A szolgáltatás által egy rendszer elérhetővé válik internetes felületen a telepítőnek a SmartLeague programon keresztül vagy az Ügyfélnek böngészőkön vagy az okos telefonok áruházából letölthető AlienMobile+ alkalmazáson keresztül. A felhőszolgáltatás használatához egy SmartLiving központnak kétféle út áll a rendelkezésre: a Nexus/G modulon keresztül, a SIM kártyához tartozó internet csomagot használva vagy a vezetékesen beköthető LAN/SI vagy LAN/G kártyákkal. Érdemes tudni, hogy a két lan kártya közül a G sokkal interaktívabb és többlet tudással rendelkező eszköz, bár ez a Felhő szolgáltatás nyújtotta lehetőségek tárházát nem befolyásolja.



Az Ügyfél a Felhőszolgáltatás használatával folyamatosan kapcsolatban áll a rendszerével, cselekedhet, parancsokat adhat interneten vagy az okos telefonja szoftverén keresztül. Gyorsan, egyszerűen, mégis biztonsággal kezelheti a rendszerét távolról ugyanúgy, mint, ha otthon lenne! Reléket, mágnes szelepeket, lámpákat, hang- és fényjelzőket, de egyéb vezérlő, jelző, villogó berendezéseket kapcsolhat, esetleg szabályozhat (Dimmer funkció)! A vezérlések végrehajtásáról, az érzékelők vagy akár a beépített kezelőegység termosztátjának hőmérséklet állapotáról is információt kaphat, böngészhet a rendszerrel történt korábbi események között, láthatja az esetlegesen felmerülő hibákat! Döntéseket hozhat az értesítések szükségességéről és akár több e-mail címmel is megoszthatja!

Persze, minden csak az egyéni fantázia és a megfelelő kialakítás, beállítás kérdése!

Próbálja ki! Fedezze fel a benne rejlő lehetőségeit!

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Olvasta már?
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera