LDSZ látogatás a Jablotron csehországi központjában


LDSZ látogatás a Jablotron csehországi központjában
Az LDSZ Kft-től szakmai tapasztalatcserére mérnökök, értékesítők és egy egyetemi hallgató látogatott a Jablotron csehországi gyárába.


A közelmúltban megjelent új termékek, megoldások alapos megismerése, a személyes kapcsolatok kiépítése és az első kézből származó információk begyűjtése volt a látogatás kiemelt célja.

Az egész napos műszaki képzésen a műszaki segítséget, tervezést támogató mérnökök megismerkedtek a JABLOTRON távfelügyeleti megoldásaival, a különböző átviteli csatornák és a felhő összefüggéseivel, a cseh gyár IoT alapú megoldásaival. Kiemelt téma volt a cseh gyártó felhő alapú megoldásait védelmező IT biztonsági kérdések áttekintése.

A mérnökök részleteiben megismerték az F-LINK programozó szoftver használatát, mellyel akár távolról is programozható a JA-100 sorozat minden tagja, köztük az új, 32 zónás, 4 partíciós SMART HOME funkciókat, mobil applikációt is nyújtó riasztó központ.
A cseh házigazdák megosztották a vendégekkel a videos riasztáshitelesítéshez használható IP kamerák beállításával kapcsolatos tudnivalókat, használatukkal kapcsolatos hazai tapasztalataikat, valamint áttekintették a JABLOTRON 100 rendszer azon eszközeit, melyek egyedülálló szolgáltatásokat tesznek lehetővé. Ilyen például az ablak vagy ajtókeretbe szerelhető rejtett vezeték nélküli nyitásérzékelő, mely a nyilvánvaló vagyonvédelmi felhasználásán kívül információt szolgáltat a biztonsági rendszer által vezérelt fűtés/klíma rendszernek, és lehetővé teszi a fűtés/klíma leállítását azokban a helyiségekben, ahol az ajtó vagy ablak nyitva van. Megismerhették az ablakok bezárását biztosító kilincsvezérlő motort, mely lehetővé teszi, hogy az említett ablakok ténylegesen lezárt állapotba kerüljenek a hozzájuk tartozó partíció élesítésekor. Így térül meg a Dolgok Internetes összekötése.

Elsősorban a mérnököket fogta meg, de az értékesítők számára is maradandó élményt nyújtott a 3 automatizált gépsorból álló gyár meglátogatása. A küldöttség betekintést nyert a gyártás 100 %-ára kiterjedő minőség ellenőrzés technológiájába. Ez, valamint a komponensek gondos kiválasztása, dokumentálása biztosítja azt, hogy a készülékek meghibásodási aránya 1 % alatt van a JABLOTRON termékeinél.

Mivel a JABLOTRON értékesítő szakértőinek állítása szerint a rendszerek 75-80%-át nem maguk a készülékek, hanem a hozzájuk tartozó ingyenes szoftveres szolgáltatások adják el, sor került az eszközök távoli elérését biztosító MyJABLOTRON és MyCOMPANY alkalmazások bemutatója is.

A gyár lehetőséget biztosított arra is, hogy az LDSZ küldöttsége meglátogassa Prágában a 60 ezer objektum jelzéseit fogadó távfelügyeleti állomását.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz
Olvasta már?
Megújult FAAC 746 C – 844 C motorok toló- és úszókapukhoz