Elérhető a Jablotron F-Link program 1.6.2 verziója


Elérhető a Jablotron F-Link program 1.6.2 verziója
Az LDSZ Kft-hez, a JABLOTRON ALARMS a.s. hivatalos magyarországi forgalmazójához megérkezett a Jablotron 100 sorozatú központok programozására hivatott F-Link program 1.6.2 verziója, mely számos újítást és javítást tartalmaz.

Újítás pl. a program felkészítése az új, innovatív videós riasztáshitelesítési kamerák (JI-111C és JI-112C) funkcióinak használatba vételére, a kamerák szerver hozzáférésének tesztelése és a Felhasználók számára készült J-Link program 1.6.2 változata.

A program a MyJABLOTRON web Ügyfélkapuba lépve a telepítők MyCOMPANY oldalán, a MySTORAGE nyomógombra kattintva érhető el.
Azon telepítők, akik még nem rendelkeznek MyCOMPANY hozzáféréssel, megtehetik az LDSZ Kft. Jablotron termékmenedzserei segítségével, akik pár percen belül elvégzik a szükséges regisztrációt és lehetővé teszik a honlapra történő belépést.

A Jablotron mérnökei ismét bebizonyították, hogy gyártóként is képesek a telepítők és felhasználók szemével nézni saját termékeiket. Ezúttal a JI-111C és JI-112C videós riasztás hitelesítő kamerákat telepítő szakembereket lepték meg egy rendkívül hasznos és kézre állós funkció segítségével.

A változás az F-Link program megnyitása után a Kommunikáció fül adatlapjára pillantva első ránézésre is látható, mivel a választható nyomógombok egy új Kamerák gombbal bővültek.
A gombra kattintva felugrik egy ablak, ahol a kamera teszt kiválasztható. A teszt lefuttatásával egy diagnosztikát kapunk, ami emlékeztet az alkalmazható kamerák határszámaira, és segít a helyi hálózatra ténylegesen (a hálózat teherbírásának függvényében) rákapcsolható kamerák számának meghatározásában.
A diagnosztika lépései: kapcsolat teszt; Port teszt; Sebesség teszt. Az értékelésben látható a felbontástól függő telepíthető kamerák száma.
Ezzel a funkcióval a JABLOTRON ismét egy könnyen használható, azonban rendkívül fontos segédeszközt adott a telepítők kezébe, megkönnyítve ezzel azoknak az életét, akik a hálózati kommunikációval még csak most barátkoznak, vagy csak egyszerűen szeretik a jól megtervezett és működő megoldásokat.

Amennyiben további kérdések merülnek fel vagy többet akar tudni az új F-Link programról, ill. a Kamerateszt funkció használatáról, lépjen kapcsolatba az LDSZ Kft-vel, a JABLOTRON eszközök hivatalos forgalmazójával az alábbi elérhetőségeken:

Tóth Ferenc
műszaki tanácsadó mérnök: (20)357 8168;
Matkó Csaba
termékmenedzser: (20)357 8138
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva