Modernizálta biztonsági video rendszerét a CAMPONA

PR hír

Modernizálta biztonsági video rendszerét a CAMPONA
Az idén 19 éves a Campona Bevásárlóközpont video-alapú biztonságtechnikai eszközei „upgrade”-re szorultak, mivel az legutolsó frissítés 12 éve történt. Ezért a Campona üzemeltetője a „vérfrissítés” mellett döntött: a kivitelezéssel az idén 25 éves, Budapest XI. kerületében telephellyel rendelkező LDSZ Vagyonvédelmi Kft-t bízták meg.

A projekt keretében 24 db 2MP felbontású (FULL HD) mozgatható/ZOOM-olható (ún. PTZ) és fix dome (félgömb alakú), és 5 cső HD-analóg (nagyfelbontású) kamera került fel a régi, kis felbontású, analóg kamera helyére.

Ezen felül még 5 db új FULL-HD dome kamera, 4 db HD (1MP) képfelbontást biztosító kaputelefon (a szükséges beltéri egységgel) került telepítésre. Természetesen a 3 db video rögzítő cseréje is elkerülhetetlen volt, hogy az új, tűéles, nagyfelbontású képanyag tárolása és megjelenítése biztosított legyen.

A kiválasztás egyik fő szempontja – a kiváló képminőség mellett – az volt, hogy a már meglévő koax kábelek felhasználásával tökéletesen megoldható legyen a minőség/hatékonyság upgrade. Így megtakarították a kábelhálózat cseréjét, ami egy video megfigyelő rendszer kiépítési költségeinek az egyharmadát teszi ki.

Ezzel a fejlesztéssel a Campona újabb hosszú évekre biztosította video-megfigyelőrendszere naprakészségét.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással
Olvasta már?
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással