HikCentral CMS szoftver – egyszerű és stabil riasztás menedzsment


HikCentral CMS szoftver – egyszerű és stabil riasztás menedzsment
A Hikvision elérhetővé tette a legújabb központi videofelügyeleti szoftverét,
a HikCentral-t. A programot a nagyobb méretű kamerarendszerek kezelésére fejlesztették ki. Legfőbb jellemzői közé tartozik az egyszerű kezelhetőség, stabil működés, gyors visszakeresés és riasztás menedzsment. A fejlesztésnek köszönhetően több ezer kamera élőképét és felvételét kezelhetjük egyetlen tartalomkezelő rendszerben.


Könnyű telepítés
A szoftver képes a hálózaton jelen lévő összes NVR és DVR felvételt elérhetővé tenni a megfelelő autentikációkat követően. A menedzsment szerveren néhány gombnyomást követően minden beállítást át tudunk venni a kamerákról és a rögzítőkről. Ezt követően HikCentral Control Client szoftveren keresztül tudjuk kezelni az eszközöket. Külön felületen ellenőrizhetjük a rendszer működését, itt a kamerák és rögzítők állapotát felügyelhetjük.

Egységes felület
A HikCentral szoftverben lehetőség nyílik a videorendszer összes funkciójának használatára. Például a rendszámolvasó kamerák központi kezelését, a POS pénztárgépmodul megjelenítését, valamint az emberszámláló kamerák statisztikai elemzéseit is elvégezhetjük a kliensen keresztül.

Testreszabható riasztás menedzsment
Jól paraméterezhető jogosultsági szinteket és csoportokat hozhatunk létre a szoftverben. Továbbá prioritási sorrendeket állíthatunk be a riasztási eseményekhez. Ezek alapján eltérő értesítéseket, feladatokat állíthatunk be a meghatározott felhasználóknak. A riasztások korai észlelése felgyorsítja az operátor munkáját. Lehetősége nyílik továbbá nyugtázni, könyvjelzőt elhelyezni az idővonalon, valamint archiválhat is, így később gyorsan vissza lehet keresni az eseményt és elkerülhető a felülírás veszélye. A HikCentral lehetőséget nyújt többrétegű felvétel kimentésre, amin ráadásul utólagosan privát maszkot is elhelyezhetünk. A felvételeket titkosíthatjuk az exportálás során, ilyenkor a hozzá szükséges lejátszó eszközt is mellékeli program. A kliensen több rétegben van lehetőségünk térképeket elhelyezni. Több telephellyel rendelkező cégek esetén ez egy rendkívül hasznos funkció, ugyanis teljesen áttekinthető képet kapunk a rendszerről.

Stabil működés
A rendszer rendkívül üzembiztos. A központi szerveren keresztül a videó streamek központilag is rögzítésre kerülnek hálózati adattárakra, így duplikálhatjuk a felvételeket. Hálózati kimaradást követően a rögzítőkről és SD kártyákról automatikusan feltöltésre kerülnek a kimaradás ideje alatt létrejött képanyagok.
A Rose Replicator Plus szoftverrel fail-over (feladatátvételi) szervert alkalmazhatunk, így a HikCentral működését és beállításait át tudja venni egy esetleges meghibásodás esetén.

A RIEL segít előkészíteni a rendszer kiépítését továbbá segítséget nyújt a megfelelő modulok kiválasztásában, a megfelelő gépigény felmérésében, a program konfigurálásában, a helyszíni beüzemelésben és a program megfelelő használatának oktatásában. Kérdés esetén keresse a RIEL kollégáit az alábbi elérhetőségeken.





RIEL Elektronikai Kft.
1139 Budapest, Röppentyű u. 24.
Tel.: +36 1 236 8090
Fax: +36 1 236 8091
E-mail:info@riel.hu
Web: www.riel.hu



Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya