Paradox biztonságtechnikai továbbképzés


Paradox biztonságtechnikai továbbképzés
A Power Kft. „a Paradox vagyonvédelmi rendszerek magyarországi képviselete” ingyenes Paradox továbbképzési sorozatot indít.

A képzés Magyarország egyik legnépszerűbb riasztó márkájának részletes gyakorlati ismeretével; valamint a riasztó rendszerek modern és költségkímélő alkalmazásának tudásával vértezi fel a fejlődni akaró szakembereket. Lehetőséget nyújt a teljes termékpaletta megismerésére, melynek segítségével az oktatási sorozat végén a résztvevő szakember teljes és biztos tudást szerez a Paradox termékeiről és az általuk kivitelezhető megoldásokról, beleértve a gyártó legújabb vívmányait, mint például az új kamerával integrált INSITE GOLD rendszer, amely teljes felügyeletet és videó & hang kontrolt is biztosít a védett területről okostelefonra is. Ajánlott minden biztonságtechnikai szakembernek, aki más rendszerekkel már tapasztalattal rendelkezik, a biztonságtechnika más területeiről érkezőknek, a legmodernebb Paradox és integrált rendszerek iránt érdeklődőknek, de akár pályakezdőknek is.
 • A képzés alapképesítéshez nem kötött
 • A teljes, 4 oktatásból álló oktatássorozaton való részvételt "Hivatalos PARADOX kivitelező" oklevéllel honorálják a rendezők.
 • Az oktatás folyamatos rendszerben kerül megrendezésre – Nem tud lemaradni ha részt kíván venni.

 • Tovább az oktatási naptárra IDE kattintva.
  Tagek:

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Bemutatkozik az Axis új generációs kamerája
  Olvasta már?
  Bemutatkozik az Axis új generációs kamerája